null Beeld BRUNO PRESS
Beeld BRUNO PRESS

Dít vinden kijkers van de eerste aflevering van ‘Het zit in de familie’

Naast Lelijke eendjes, presenteert Lieke van Lexmond nu ook het metamorfoseprogramma Het zit in de familie. Woensdagavond was de eerste aflevering. 

Faye HeijnisBRUNO PRESS

Op Twitter worden er wat vraagtekens bij gezet.

Lubberende buiken

In de eerste aflevering was te zien hoe Bo, Sil en hun moeder Marieke onder het mes gingen om verlost te worden van hun 'familiekwaaltje'. Zowel moeder als dochters ergerden zich aan hun lubberende buiken die ze aan hun zwangerschap hebben overgehouden. Daarom wilden ze graag een buikwandcorrectie om af te komen van hun huid- en vetoverschot. En zo geschiedde.

'Accepteer je lichaam'

Maar niet alle kijkers snappen dat ze aan zich hebben laten sleutelen. Want die buiken vielen toch wel mee? En mag het, zo na een zwangerschap?

Hangende oogleden

Ook Robine en haar dochters Lonneke, Carlijn en Marlies klopten bij Het zit in de familie aan, maar dan voor hun hangende oogleden. Dat zij zich hadden opgegeven, werd door sommigen eveneens niet helemaal begrepen. De chirurg adviseerde de jongste dochter Marlies zelfs om het níet te laten doen, omdat het bij haar nog minimaal was. Maar haar zussen en moeder gingen wel onder het mes.

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat zíj er gelukkig mee zijn. En dat waren ze zeker met het resultaat. Je kunt Het zit in de familie hier terugkijken.

Bron: Het zit in de familie (RTL 4). Beeld: ANP

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Personal trainer Carlos doet voor: zo dweil je je huis én kweek je buikspieren.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden