null Beeld

Dit willen we proberen: een donut en een kaneelbroodje ineen

Waarschijnlijk slibben je aderen dicht als je er alleen al naar kijkt: een donut met daarin een kaneelbroodje gebakken en dat ook nog eens afgetopt met een laag glazuur.

Susan Dalstra

Doorgewinterde zoetekauwen worden heel gelukkig van een recept dat de New Yorkse chef Thiago Silva bedacht. Hij vond een donut alleen maar saai en bedacht daarom de boel wat interessanter te maken door een kaneelbroodje in de donut te bakken. Als je je zorgen maakt of er wel genoeg calorieën in zitten: de traktatie wordt afgemaakt met een dot roomkaas en een laag glazuur. Smullen!

ZIE OOK: RESTAURANT MAAKT DE UITZINNIGSTE MILKSHAKES DIE JE OOIT ZULT ZIEN

Beeld: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden