null Beeld

Dít zijn de eerste bloedstollende beelden van de wintercliffweek van GTST

Volgende week gaat de jaarlijkse 'wintercliffweek' van GTST van start en de eerste beelden laten zien dat het nieuwe jaar voor de inwoners van Meerdijk heel heftig begint.

En deze spannende gebeurtenissen lopen niet voor alle Meerdijkers goed af.

Onaangename verrassing

Op de beelden is te zien dat onder andere Rik in een doodenge situatie terechtkomt wanneer er ineens een onaangename verrassing opduikt. Met een pistool wordt hij onder schot gehouden. De vraag is natuurlijk: door wie? En waarom loopt dit voor zijn ex-vriendin Zoë ook niet goed af?

Rode envelop

Bovendien worden diverse personages geplaagd door onverklaarbare gebeurtenissen die te maken hebben met 'Kwaad Bloed', het luisterboek dat Janine heeft geschreven. En wie zit hier eigenlijk achter? En waarom heeft diegene zoveel kwaad in zich? Het luisterboek zet in ieder geval heel Meerdijk op zijn kop, wanneer enkele GTST-personages een rode envelop ontvangen. Iemand in het boek wordt vermoord en dan is natuurlijk de zenuwslopende vraag welke geliefde Meerdijker hetzelfde lot treft.

Heldendaad

Ludo, Janine, Mark en Marieke raken betrokken bij een tragisch voorval. Al een tijdje leven zij toe naar het afscheid van Marieke, maar dit krijgt een compleet andere wending als Marieke een heldendaad probeert te verrichten. De vraag is alleen: wie neemt Marieke allemaal mee in dit drama? En hoeveel slachtoffers gaan er nog vallen?

Thrillermaand

En of dat nog niet genoeg is, zullen de inwoners van Meerdijk ook nog geconfronteerd worden met een ontvoering en verschillende bedreigingen. Rik, Zoë, Bing en Aysen worden in een levensgevaarlijke val gelokt en ook Lucas komt daar niet zonder kleerscheuren van af. En belandt Amir nu door toedoen van Bing en Daan achter slot en grendel? Het blijft de komende tijd dus hartstikke spannend: het is niet voor niets dat de 'wintercliffweek' de aftrap is voor de GTST-thrillermaand.

De wintercliffweek van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf maandag 7 januari om 20.00 uur te zien bij RTL 4. En dit zijn de eerste beelden:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: RTL

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden