null Beeld

Dít zijn de nieuwe deelnemers van Kamp Noord van Expeditie Robinson

Eerder werd al bekendgemaakt wie de onbekende deelnemers en de leden van Kamp Zuid waren. Vandaag maakte het programma de laatste deelnemers bekend. Ook Kamp Noord is klaar voor de strijd. 

Demi Schoenmakers

De deelnemers van Kamp Zuid en het kamp van de onbekenden weten we dus al even, maar vandaag plaatste Expeditie Robinson op Instagram een video waarin duidelijk is geworden wie er allemaal tot Kamp Noord behoren.

Hints

Afgelopen dagen plaatste het programma meerdere vermommingsvideo's op Instagram waarin ze telkens een tipje van de sluier weg hebben gegeven over de deelnemers. Onder ieder filmpje stond een hint waardoor de kijkers konden raden welke BN'er erachter zat. Dit was nog best pittig.

Zonnetje

Maar eindelijk zijn we uit ons lijden verlost. We weten nu wie we vanaf september op het onbewoonde eiland mogen gaan volgen. De eerste deelnemer is acteur Johnny Kraaijkamp jr. "Hopelijk schijnt dit zonnetje ook op het eiland", stond er bij zijn video, naar aanleiding van zijn bekende rol in de komedieserie Het Zonnetje in Huis.

Model

De hint voor de tweede deelnemer was de vraag of deze Robinson het ver zou gaan schoppen? Heel toevallig is dat sportjournalist Toine van Peperstraten. Bij deelneemster Loiza Lamers werd de vraag gesteld van die deze mooie benen waren. Of dit model ook op zulke hoge hakken op het onbewoonde eiland rond zal huppelen is nog maar de vraag.

Fandag

"Wie is deze gangmaker", klinkt het bij het filmpje van Tony Junior. Een feestje maken kan deze Nederlandse dj wel. Nummer vijf is Gregory Sedoc, een voormalig Nederlandse hordeloper van Surinaamse afkomst. We kunnen dan ook wel verwachten dat Gregory vol voor de winst gaat. Als laatste werd bekendgemaakt dat actrice Stijn Fransen, bekend van GTST, de strijd aangaat. Het zevende en laatste lid van Kamp Noord wordt bekendgemaakt zondag 30 augustus tijdens een speciale fandag.

Kamp Zuid

Hetzelfde geldt voor de zevende deelnemer van Kamp Zuid. De rest van dit kamp is wel al bekend. Kamp Noord gaat het opnemen tegen: Donny Roelvink, Jody Bernal, Nienke Plas, Steven Brunswijk, Josylvio en Aisha van Kamp Zuid. De onbekende deelnemers dit jaar zijn: Sandra Spreij (coffeeshophoudster uit Zwolle), Gwenda Nielen (majoor uit Amersfoort), Laurie Scheerder (student uit Utrecht), Dominique Hazeleger (student uit Dorst), Robin Bakker (havenarbeider uit Spijkenisse), Jan Bronninkreef (veeboer uit Holten) en Özgür Aksan (woonbegeleider uit Zutphen).

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf donderdag 6 september te zien op RTL 4.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden