null Beeld

Dít zijn de winnaars van ‘Het Spaanse dorp Polopos’

Donderdagavond was de spannende finale van Het Spaanse dorp Polopos. 5 koppels hebben geprobeerd Polopos nieuw leven in te blazen en in de laatste aflevering zijn uiteindelijk de Ereburgers gekozen. 

Kirsten Bloemen

De dorpsbewoners brachten hun stem uit op hun favoriete koppel en Thysa (32) en Wijnand (42) hebben de titel in de wacht weten te slepen. Hiermee winnen ze €20.000.

Geweldige ervaring

Volgens het koppel was deelnemen aan het programma een geweldige ervaring. "We hebben de afgelopen maanden ervaren als een allereerste rit in een achtbaan'', vertellen Wijnand en Thysa aan RTL Boulevard. "Je kijkt er erg naar uit van tevoren, je hebt geen idee wat je te wachten staat. Als je er eenmaal inzit, kun je er niet meer uit. Op sommige momenten zou je dat wel willen, maar over de hele rit genomen is het een geweldige ervaring!"

Kunstroute

Wijnand en Thysa hebben hard gewerkt om van hun huis een kunstenaarsverblijf te maken. Inmiddels is de eerste kunstroute in Polopos er al. Nu gaat het stel verder met Casa 3, waar ze een kunsthuis, gasthuis en koffiehuis van willen maken.

Andere deelnemers

Ook de andere deelnemers blijven doorploeteren. Zo heeft de familie Rutten hun B&B opgestart en gaan ze verder met het maken van een wakeboardbaan en een lokale markt. Juani en John hebben ook nog een paar maanden nodig om hun B&B af te maken. Donna en Mark hebben de eerste gasten voor een sportieve vakantie al ontvangen en Kirsten en Christiaan hebben hun label Tradiontions Wine al gelanceerd.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: RTL

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden