null Beeld

Dochters krijgen miljoenenerfenis (maar moeten er wel wat voor doen)

De zusjes Victoria en Marlena Laboz verloren begin dit jaar hun vader. Hij liet de meiden een miljoenenerfenis na, maar daar moeten ze wel wat voor doen... 

Susan Dalstra

Victoria en Marlena krijgen allebei 10 miljoen dollar als ze 35 worden. Als ze al voor die tijd aanspraak willen maken op de erfenis, moeten ze hun beste beentje voorzetten. Vader Maurice Laboz heeft in zijn testament een lijst opgesteld met alle eisen waaraan zijn bloedjes moeten voldoen om de miljoenen binnen te harken.

LEES OOK: HUILENDE GEPENSIONEERDE GRIEK KRIJGT ONVERWACHT HULP

Slim van Maurice, want op die manier houdt hij zelfs na zijn dood nog een beetje controle over Victoria en Marlena. Het lijstje is behoorlijk streng. Zo moeten de twee met de juiste man trouwen, een goede baan vinden en vooral niet ongetrouwd kinderen krijgen. Dit is het volledige eisenpakket:

  • Marlena krijgt 500.000 dollar als ze trouwt. Ze krijgt het geld alleen als ze trouwt onder huwelijkse voorwaarden, zodat haar nieuwe man er niet met de buit vandoor gaat.
  • Daar bovenop krijgt ze 750.000 dollar als ze afstudeert aan een erkende universiteit en in 100 woorden kan uitleggen wat ze met het geld wil doen. Haar vader heeft mensen aangesteld die in de gaten houden dat ze verantwoordelijk omgaat met het geld.
  • Beide dochters krijgen een flinke bonus als ze voor 2020 een goede baan hebben gevonden. Ze krijgen elk jaar een bonus van 3 keer hun jaarsalaris.
  • Als ze kinderen hebben en geen werk buiten de deur, krijgen de meiden 3% van de fondsen.
  • Ze krijgen geld als ze voor hun moeder Ewa zorgen. Ewa en Maurice lagen in scheiding voor zijn dood. Ze staat daarom niet in het testament.

Bron: New York Post. Beeld: ABC

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden