null Beeld

Dotan showt vol trots zijn nieuwe liefde

Het zou dit jaar zijn eerste LGBTQ+ Pride worden als een openlijk homoseksuele man. Zanger Dotan keek er enorm naar uit, totdat het coronavirus roet in het eten gooide. Gelukkig wordt de pijn een beetje verzacht: hij is stapelverliefd!

Fenna Witteveen

Op Instagram deelt de zanger een mooie foto met zijn nieuwe vriend.

'Liefde is liefde'

Bij de foto schrijft hij: "Het zou dit jaar mijn eerste LGBTQ+ Pride worden als een openlijk homoseksuele man. Het kostte me jaren om dit punt te bereiken en het is jammer dat ik het nu niet samen met mijn broers en zussen kan vieren in een parade vol kleur. Desalniettemin heb ik deze prachtige man die ik mijn partner kan noemen. Trots om het hardop te zeggen. LOVE IS LOVE."

Lieve reacties

De reacties op zijn foto zijn hartverwarmend. Iedereen is blij dat Dotan de liefde gevonden heeft. Fans plaatsten hartjes en reageren met lieve woorden als: "Trots op jou!", "Ik stuur jullie alle liefde", en "Jullie zijn een leuk stel!" Vinden wij ook Dotan, alle geluk voor jullie!

Uit de kast

In september 2019 kwam Dotan uit de kast. Dit gebeurde in het programma Waar is de mol van Johnny de Mol. Het heeft voor 33-jarige zanger lange tijd geduurd voordat hij dit met de wereld durfde te delen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Brunopress, Instagram

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden