Dionne Stax is voor vele kijkers niet de opvolging van Sybrand Niessen die ze hadden gehoopt. Beeld Omroep MAX
Dionne Stax is voor vele kijkers niet de opvolging van Sybrand Niessen die ze hadden gehoopt.Beeld Omroep MAX

Mag het iets minder?

Droomhuizen worden gezocht, maar nog altijd zonder Sybrand en daar balen de kijkers van

Hoewel het programma Droomhuis gezocht van Omroep MAX al meer dan tien jaar op de buis verschijnt, werd dit seizoen het roer flink om gegooid. Jarenlang presenteerde Sybrand Niessen de woningjacht, maar sinds kort ligt die taak bij Dionne Stax en daar is niet iedereen enthousiast over.

Mirna WiggersOmroep MAX

Málaga

Ook al zijn we al een aantal afleveringen verder, nog altijd kan niet al het publiek wennen aan de presentatie van de blondine. Zo ook in de aflevering van gisteravond, waarin Dionne op zoek gaat naar een droomhuis voor Alice en Dolf in Málaga.

LAT-relatie

De aflevering begint zoals alle andere: Dionne spreekt de kijkers thuis toe met de omgeving op de achtergrond. Enthousiast legt ze uit dat Alice en Dolf in Nederland een langeafstandsrelatie hebben en in Málaga voor het eerst samen een huis willen kopen. “Aan mij de schone taak om dat huis te vinden. Welkom bij Droomhuis Gezocht.”

Druk

Een goed begin is het halve werk, toch? De aflevering gaat verder en Dionne spreekt, enthousiast als ze is, in veel superlatieven. Woningen zijn “beeldig”, “prachtig” en “schitterend”, net als de omgeving. Ook de enthousiaste toon die ze in haast iedere zin aanslaat, is niet te missen. Al met al maakt ze een opgewekte en energieke indruk en sleept daar Alice en Dolf in mee. Met al het zware nieuws van de laatste dagen zou je denken dat dat precies is waar de kijkers aan toe zijn.

Pijnlijk

Niks blijkt minder waar, als je afgaat op de reacties van de kijkers op Twitter. Al vanaf moment één in de uitzending vinden ze Dionne maar druk, hyper, te blij of zelfs ronduit nep.

Bron: Droomhuis Gezocht, Twitter.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden