Edwin Spee is weer verliefd: “Bibian zou Mandy echt heel leuk vinden” Beeld Brunopress
Edwin Spee is weer verliefd: “Bibian zou Mandy echt heel leuk vinden”Beeld Brunopress

Edwin Spee is weer verliefd: “Bibian zou Mandy echt heel leuk vinden”

Op 29 maart overleed Bibian Mentel. Een ontzettend groot verdriet voor haar weduwnaar Edwin Spee. Maar vandaag deelt hij mooi nieuws: hij heeft nieuw liefdesgeluk gevonden.

Tara StokdijkBrunopress

Op Instagram schrijft hij over zijn nieuwe liefde, genaamd Mandy.

Nieuwe liefde voor Edwin Spee

Hij deelt een foto van hemzelf met Bibian, gevolgd door een foto van hem en Mandy. “Liefde is onvoorspelbaar”, schrijft hij hierbij. “Liefde kan zo ingewikkeld zijn maar gelijk zo eenvoudig. Je kan jezelf liefde gunnen en jezelf liefde onthouden. Als de liefde van je leven door de dood uit het leven wordt gegrepen, dan sterft er ook een deel van jou en is je hart zo gebroken dat je denkt dat het nooit meer te repareren valt.”

Boodschap aan Bibian

In de tekst richt hij zich ook tot Bibian: “Lieve Bieb, wat jij zo graag wilde en ik nooit in geloofde is gebeurd. Uit het niets liep Mandy enkele weken geleden mijn leven binnen. Vanaf de eerste seconde voelde het vertrouwd en het lijkt nog steeds alsof ze door jou is gestuurd. Niet alleen ik maar ook Bella, Laila en Julian hadden direct een klik.”

Bijzondere klik

Hij laat weten dat hij denkt dat de twee elkaar heel erg zouden hebben gemogen, als ze de kans hadden gekregen om elkaar te ontmoeten: “Ze zal jou nooit kunnen vervangen, ik zal jou nooit vergeten en ik mis je nog steeds elke dag, maar m’n hart durft weer te lachen. Ik had haar zo graag aan je voorgesteld en weet zeker dat ook jullie gelijk een klik zouden hebben met elkaar. Je moeder, mijn dochters, jouw zoon en je beste vriendinnen zijn allemaal zo blij voor me en toch voelt het soms dubbel.”

“Ik ga verder, lieve schat”

Hij vervolgt: “Ik weet dat ik jou niet blijer kan maken, maar toch schrijf ik dit stukje met een lach en een traan. Ik ga verder lieve schat, ik mis je verschrikkelijk maar ik geniet van het leven. Ik ga verder maar neem jou voor altijd met me mee. Ik hou van jou. Je zou Mandy echt heel leuk vinden, ik hoop dat we heel lang met z’n drieën zullen zijn!”

Reacties

Edwin kan op een hoop steun van zijn volgers rekenen. Hij ontvangt veel hartjes bij zijn post. Ook Bibians zoon Julian laat van zich horen: “‘Superblij voor jullie, dit is wat mama wilde.”

Weduwnaar Bibian Mentel openhartig over verdriet

Bron: Shownieuws.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden