null Beeld

Een heel ‘speciaal’ huwelijksaanzoek in Brabant

Linda Jansen (27) wilde haar vriend John op een unieke manier ten huwelijk vragen. Ze lokte John met een list uiteindelijk naar 'de plek' waar John een zeer (frikadel) speciale verrassing kreeg. 

Marije Kersten

John werd via een nep-opdracht voor zijn werk, vervolgens langs de politie (die ook meespeelden) uiteindelijk naar snackbar De Smickel in Veldhoven geleid. Daar lag een hart voor hem klaar dat helemaal was gemaakt van frikadellen.

Briefje

Bij het hart lag ook een briefje en John telde 1 en 1 bij elkaar op: dit móést wel van zijn Linda komen. Zijn tochtje was nog niet helemaal klaar, want na de snackbar werd John ook nog verzocht de lokale kroeg op te zoeken.

Ja, ik wil!

In de kroeg trof hij Linda, die het prachtige Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij voor hem zong. En toen was het grote moment daar: ze vroeg hem ten huwelijk! De verraste John zei 'ja' en vertelde over het bijzondere moment: “Het was echt allemaal zo speciaal en emotioneel. Het is zoiets aparts en je maakt het als het goed is maar één keer mee. Dus ja, er waren zeker wel wat tranen van geluk!”

"]

ZIE OOK:

Bron: Omroep Brabant. Beeld: Facebook, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden