null Beeld

Emotionele battle in ‘The Voice of Holland’ zorgt voor kippenvel bij kijkers

Er kwam weer heel wat spannende battles voorbij in ‘The Voice of Holland’, maar aan het einde van de aflevering vond toch wel dé battle der battles plaats. Publiekslievelingen Dani (21) en Hanin (17) moesten het namelijk opnemen tegen elkaar en dat liep niet helemaal zoals verwacht.

Erandi Godinez

Er was namelijk allesbehalve sprake van een strijd. Sterker nog: de liefde spatte van het scherm af. En dat zorgde bij veel kijkers toch wel voor een brok in de keel.

Geen rivaliteit

Tijdens de battle-ronde van ‘The Voice of Holland’ draait het maar om één ding, namelijk zo snel mogelijk je mede-kandidaat eruit werken met een spetterende performance. De meeste kandidaten hadden hier totaal geen moeite mee, maar voor Dani en Hanin was dit toch wel anders. De twee lieten weten elkaar érg graag te mogen, dus van rivaliteit was eigenlijk al vanaf het begin geen sprake. Toen Anouk de twee liet weten dat ze het nummer ‘Hello’ van Adele gingen zingen in het Nederlands én Arabisch, liet Hanin zelfs weten dat ze Dani zou helpen met zijn Arabische uitspraak.

“De beste battle tot nu toe”

Het leek er sterk op dat de producers van ‘The Voice of Holland’ het beste voor het laatste hadden bewaard, want de battle tussen Dani en Hanin was er toch wel eentje die er met kop en schouders bovenuit stak. De twee bleken perfect op elkaar te zijn ingespeeld en de juryleden keken dan ook met grote ogen naar het optreden van de twee. Ali B noemde het na afloop zelfs ‘de beste battle tot nu toe’. Zowel Hanin als Dani stonden na afloop met betraande ogen op het podium, wat het voor Anouk eigenlijk alleen maar nóg moeilijker maakte om een keuze te maken. Gelukkig hoefde ze uiteindelijk niet echt een keuze te maken, want door een zogeheten ‘save-kaart’ te trekken mocht ze beide kandidaten houden.

Reacties Twitter

Het besluit van Anouk zorgde niet alleen voor enthousiasme bij Dani en Hanin, maar ook bij de kijkers thuis. Op Twitter kwam de ene na de andere lovende tweet voorbij en meerdere mensen zagen zelfs een toekomstig Songfestival-duo in Hanin en Dani:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL 4, YouTube. Beeld: Screenshot YouTube

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden