null Beeld

En de fiets gaat naar…

Monique Greven uit het Gelderse ’s-Heerenberg stond op het punt om haar vrienden nog eens te mailen in de hoop wat extra likes te genereren voor haar foto toen ze werd gebeld door de redactie van Libelle met het nieuws dat de #Libellezomerfiets voor haar was!

MH

Dit jaar kwamen bijna 83.000 mensen naar het strand van Almere om de Libelle zomerweek aka het Fiesta del Sol bij te wonen. Op dit Spaans getinte festijn kon je talloze workshops volgen, eindeloos winkelen, naar optredens van BN'ers kijken, je aanmelden als regioreporter, een jaar lang gratis bloemen winnen van Bloomon én op de foto met de elektrische fiets van QWIC in de bloemrijke tent van Libelle Daily.

De opdracht was: "maak een foto, deel 'm op je eigen social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram) voorzien van de hashtag #Libellezomerfiets en gericht aan @Libelle. De foto met de meeste shares, likes en reacties wint." En daar kwamen onder andere deze superleuke foto's uit voort!

Maar zoals dat gaat bij wedstrijden, kan er maar één de winnaar zijn. En met 2 posts en ontzettend veel reacties, likes en shares is Monique Greven de gelukkige geworden.

Toen we haar zojuist belden met het goede nieuws, beloofde ze plechtig bij al haar fans langs te zullen gaan. "Ik heb iedereen die mijn foto heeft geliked beloofd te bezoeken, dus ik kan gelijk aan de bak!"

Gefeliciteerd Monique! En veel succes bij je fietstocht. Met ruim 300 likes ben je nog wel even bezig. Gelukkig maar dat 'ie elektrisch is!

Niet gewonnen?

En voor iedereen die niet gewonnen heeft, maar toch graag een elektrische fiets wil: tot aanstaande vrijdag krijg je nog €300,- korting op de fiets bij een abonnement op Libelle. Meer weten? Klik hier.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden