null Beeld

En de winnaar van de Libelle STER 2018 is…

De afgelopen tijd heb je ze vast voorbij zien komen in Libelle, de genomineerden voor de Libelle STER 2018. Stuk voor stuk sterke vrouwen die hun energie inzetten voor resultaat. Allemaal hebben ze met hun eigen bedrijf de wereld een beetje mooier gemaakt.

Meike Heuer

Iedereen kon stemmen op zijn of haar favoriet. Erica Terpstra maakte tijdens het Libelle Nieuwscafé in Den Haag maandag eindelijk de winnaar van de Libelle STER bekend.

Genomineerden

Stuk voor stuk werden de genomineerden aan de tafel geroepen waar Ebru Umar en Erica Terpstra hen vragen stelden over hun onderneming. Eén ding hadden alle vrouwen gemeen: al hun initiatieven waren ontzettend sterk en inspirerend. Erica beschreef het mooi: "Ik ben zo onder de indruk van al deze sterren. Mannen mogen hier nog wel een voorbeeld aan nemen."

De winnares

Maar uit al deze mooie en inspirerende initiatieven moest uiteindelijk toch één winnaar gekozen worden. Erica maakte het nog even spannend, maar uiteindelijk bleek Vera Wolf met haar initiatief De Grote Wolf, dat speelgoed een tweede leven geeft, de Libelle STER 2018-verkiezing met een ruime meerderheid gewonnen te hebben. De redactie van Libelle sprak Vera direct na haar overwinning. "Ik vind het zó bijzonder, ik sta hier als een kleintje tussen al deze grote en succesvolle vrouwen. Ik had echt nooit verwacht dat ik zou winnen van deze concurrentie."

Tweede en derde

Een mooie tweede prijs ging naar Lara Scot van Sûr Atelier. Roebyem Anders van Stichting de Schooldakrevolutie eindigde op de derde plaats van de Libelle STER-verkiezing.

Wij willen alle deelnemers en genomineerden bedanken voor hun deelname. Jullie maken de wereld elke dag weer een stukje mooier.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden