Brunopress Beeld Brunopress/Patrick van Emst
BrunopressBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Liefdesleven

Erica Meiland onthult pikant detail over liefdesrelatie

Vrijdag komt de biografie van Erica Meiland (58) uit en daarin kunnen we de nodige onthullingen over haar liefdesleven verwachten. In een interview met Aran Bade licht ze alvast een tipje van de sluier op, met name over haar vermeende relatie met privédetective Sander.

Erandi GodinezBrunopress/Patrick van Emst

Begin van dit jaar werd bekendgemaakt dat Erica en Sander een relatie zouden hebben, nadat ze het al een half jaar ‘heel leuk’ met elkaar hadden. Als Aran aan Erica vraagt hoe het nu écht zat tussen haar en Sander, draait ze er niet omheen. “Het is alleen daten geweest, geen relatie. Maar hij houdt van aandacht, laat ik het daar maar op houden.”

Oplettende Maxime

Achteraf denkt Erica dat dit ook de reden was dat hij destijds contact met haar zocht. “Dat heb ik in het begin niet opgemerkt, mensen om mij heen begonnen er wel over. Maar als ik terugkijk, denk ik wel dat dat zo is gegaan.” Iemand die Sander al snel doorhad, was dochter Maxime. Ze lacht: “Ik ben altijd degene die iemand uit de familie werkt - zo word ik altijd genoemd. Dus ik dacht: houd een keer je mond, Max, maar het liep alsnog niet goed af.”

Nu de Meilandjes in Noordwijk wonen, hebben ze geregeld last van glurende fans. Dit doen ze daartegen:

Bron: RTL Boulevard

Wil je ons als trouwe Libelle-lezer helpen? Vul dan deze enquête in.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden