De familie Meilans bij het Chateau in Frankrijk. Beeld Wessel de Groot
De familie Meilans bij het Chateau in Frankrijk.Beeld Wessel de Groot

keuzestress

Erica Meiland verklapt wie kleindochter Claire leuker vindt: haar of Martien

Erica en Martien Meiland zijn gék met hun kleindochter Claire. In de serie zie je dat het meisje ook dol is op haar opa en oma, maar Erica verklapt nu in een interview dat ze toch wel een voorkeur heeft.

RedactieWessel de Groot

In een interview in de nieuwe Veronica Superguide vertelt Erica dat familie niet altijd een grote rol in haar leven speelde: “Ik heb in mijn jeugd nooit zoveel familie om me heen gehad. Mijn vader en moeder komen uit een gezin van twee - heel weinig voor die tijd. Ik heb ook maar één neef en twee nichten, van wie er één in Canada woont. Mijn zus en broer zijn al overleden, dus er blijft heel weinig over. Het gezin dat ik nu heb is dus ook bijna het énige wat ik heb.”

Claire en opa Martien

De komst van de kleine Claire voelde dan ook meteen goed. “Ik zag al gelijk allerlei dingen voor me die ik met die kleine wilde gaan ondernemen", vertelt Erica. Maar de kleine Claire blijkt toch wel een lichte voorkeur te hebben voor opa Martien.

Stomme oma

Erica zegt in het interview dat Claire haar vaak “stomme oma” noemt: “Ik ben, net als bij de opvoeding van Maxime en Montana, niet zo’n ‘verzorgend’ type dat overal ja op zegt. Van Martien is ze gewend dat ze altijd krijgt waar ze om vraagt, maar ik ga haar niet ‘verpesten’ door haar te verwennen met ijsjes. Ze vindt Martien leuker. Ik denk dat ze aan mij ook veel heeft, ik onderneem veel met haar en ga vaak op pad. Als we door het bos wandelen met de honden vertel ik haar over de bloemen die we tegenkomen, bijvoorbeeld. Ik vind het leuk om haar dingen te leren en om te vertellen over het leven.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Veronica Superguide.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden