Meilandjes Beeld Talpa
MeilandjesBeeld Talpa

Wat góéééd

Erica vertelt: dít is het vermogen van de Meilandjes

De Meilandjes hebben de afgelopen jaren een behoorlijk imperium opgebouwd: een B&B, programma, eigen wijn, boek. De inkomsten lijken binnen te stromen bij de familie. Maar wat is dat Meiland-imperium nou eigenlijk waard? Erica doet er een huishoudboekje over open.

RedactieTalpa

Menig Nederlander speculeert over het vermogen van de Meilandjes. Zo gingen er geruchten rond dat de familie alleen al miljonair zou zijn geworden met Martiens boek. Ook zou het gezin goed boeren met de reality-serie zelf, maar die inkomsten werden dan weer gedempt door alle annuleringen die de Meilandjes op hun bordje kregen tijdens de coronacrisis.

Financiën

Eindelijk is daar de administratieve motor achter het gezin, die de fans een inzage geeft in het huishoudboekje. Erica Meiland laat in een interview voor het zakelijke Youtube-kanaal 7DTV weten hoe het gezin er financieel voorstaat. En dat is zeker niet très terrible.

Wat góéééd

Erica geeft antwoord op dé grote vraag: wat is de jaaromzet van het gezin? “Dan kun je het wel een miljoenenbedrijf noemen, ja”, geeft ze als antwoord. “Niet heel veel miljoenen, hoor.” Dat vermogen wordt gesplit tussen Martien en Erica, de eigenaren van het bedrijf. Maxime en Montana krijgen dan weer op factuurbasis betaald voor hun bijdrage aan het programma.

Toekomstplannen

Miljonair zijn de Meilandjes al, maar hopelijk komt daar binnenkort nog een klap geld bij. Het Franse chateau staat namelijk nog te koop voor een krappe miljoen (€ 998.000,-). Daarbij zijn er nog meer grootste plannen. Zo zou er een webshop onderweg zijn. Wat daar allemaal verkocht zal worden, is nog onbekend.

Maxime is al enige tijd uit huis. Zij kocht een huis met haar vriend Leroy. En dat ziet er zo uit.

Bron: 7DTV.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden