null Beeld

Erik van der Hoff woont niet meer samen met zijn vrouw

“Waarom ik niet eerder weggegaan ben? Ik ben een familieman”, onthult presentator en producer Erik van der Hoff in een interview met Libelle.

online redactie Libelle Daily

Erik woont momenteel bij zijn dochter in Amsterdam. “Mijn vrouw en ik leven op dit moment niet samen. Dat zat er wel aan te komen, het ging al een tijd niet meer. We hebben allebei altijd heel sterk ons eigen leven gehad.” Nu was voor Erik de tijd rijp om even wat ruimte voor zichzelf te nemen. “Waarom ik niet eerder weggegaan ben? Ik ben een familieman.”

Afscheid nemen

Nu zoekt het gezin naar een goede balans. “Op dit moment zijn we aan het onderzoeken welke vorm de juiste is. We hebben samen kinderen en een groot deel van ons leven met elkaar doorgebracht; zoiets is niet zomaar afgelopen, punt, uit. Zowel mijn vrouw als ik zijn erg slecht in afscheid nemen. Uit elkaar gaan hoeft niet te betekenen dat je er met de botte bijl in hakt. We willen niet naar een situatie waarbij de een op een verjaardag wordt uitgenodigd voor de koffie en de ander op de thee mag komen. Dat moet ook op een andere, betere manier kunnen.”

Erik vertelt over zijn nieuwe programma, woonsmaak en kluskwaliteiten:

Het hele interview met Erik over zijn familie, huisregels én het nieuwe programma 'House rules Holland' lees je in Libelle 36, vanaf 28 augustus in de winkels.

Interview: Jiska Fischer. Styling en fotografie: Rossi&Blake

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden