null Beeld

Even voorstellen: wij zijn Vrouwonline!

laurahiddinga

Maak kennis met het huidige Vrouwonline-team. Aangenaam!

Hiep, hiep, hoera! Vrouwonline bestaat 12,5 jaar. En dat willen we vieren door je een kijkje achter de schermen te geven. Het team achter dé nieuwssite voor vrouwen is de afgelopen 12,5 jaar natuurlijk niet hetzelfde gebleven. Maak kennis met het huidige Vrouwonline-team dat jou elke dag weer voorziet van het meest opmerkelijke nieuws, de leukste video’s en de nuttigste tips. Aangenaam!

Noortje van den Berg

Productmanager

Twitter: @Noorvdberg

undefined

“Houdt van koffie drinken, tacoyo en oude kastjes opknappen.”

Wat deed jij 12,5 jaar geleden?

“12,5 geleden… toen studeerde ik in Amsterdam én liep ik stage bij Vrouwonline! Niet dat ik de afgelopen jaren nooit meer ben weggeweest van de site, maar sinds dit jaar ben ik weer betrokken bij Vrouwonline en is de cirkel voor mij dus echt rond. En 12,5 jaar geleden duurde het nog maar 5 maanden voordat ik mijn grote liefde zou ontmoeten. :)”

Cindy Zelen

Sales Developer

Twitter: @CindyZelen

“Ik hou van gezellig eten en drinken met vrienden, en sport graag. Ik tennis en geef Danceballet-les aan leerlingen van 3 tot 43 jaar.”

Wat deed jij 12,5 jaar geleden?

“12,5 jaar geleden was ik 22. Ik zat in het laatste jaar van mijn studie. Nog voordat ik was afgestudeerd had ik een baan gevonden als redacteur bij een tijdschrift. Het bleek meteen een droombaan. Opeens had ik een salaris in plaats van studiefinanciering en van mijn eerste loon heb ik een gigantische kledingkast gekocht. Het beste advies dat ik kreeg: je eerste loon moet je lekker spenden!”

Miranda Jansen-de Sain

Freelance redacteur

Twitter: @mirandadesain

“Ik luister graag naar muziek en bezoek regelmatig concerten en festivals. Ook hou ik van winkelen (en als het even kan samen met mijn beste vriendin) en ga ik graag op stap."

Wat deed jij 12,5 jaar geleden?

“Ik was toen veertien jaar oud, zat op de middelbare school en hield me onder andere bezig met typische tienerzaken: ik ging graag winkelen met mijn beste vriendin, we keken naar jongens, ik luisterde bovendien graag muziek en ging graag op stap. Eigenlijk is er dus niet veel veranderd. Ja, ik ben inmiddels getrouwd, maar qua overige interesses is het hetzelfde gebleven.”

Lisanne van Sadelhoff

Freelance redacteur

Twitter: @vansadelhoff

“Hobby’s zijn schrijven, lezen, hardlopen, handballen.”

Wat deed jij 12,5 jaar geleden?

“‘Als je op de middelbare school komt, staat iedereen in de gangen te tongen, hoor’, zei mijn buurmeisje tegen mij toen ik 11 jaar was. Ze kijkt me indringend aan. ‘En jij gaat het ook doen’. Aan die uitspraken dacht ik toen mij werd gevraagd wat ik 12,5 jaar geleden deed. Ik was vooral bezig met het niét leuk vinden van jongens. Terwijl mijn buurmeisje haar woordje deed, zwoer ik mezelf: ik ga ab-so-luut he-le-maal nooit tongen. En nu, 12,5 jaar later? Nu kan ik niets anders doen dan mijn buurmeisje gelijk geven. Ik heb mijn eigen belofte verbroken.”

Michèle Bevoort

Freelance redacteur

Twitter: @michelebevoort

“Ik hou van reizen en ben dan ook zelf reisgidsen gaan schrijven met een vriendin/freelance collega, iets waar ik altijd al van droomde. Ik studeer nu af aan een hele leuke opleiding voor coach/levenstherapeut, ik heb een passie voor de psyche van de mens. Mijn werk is eigenlijk ook stiekem mijn hobby. Nu o.a. voor Vrouwonline en daarnaast schrijf ik ook boeken (I Love Me en Voel je Sparkle zijn de eerste twee).”

Wat deed jij 12,5 jaar geleden?

“Toen werkte ik net als redacteur voor Cosmopolitan en was ik ‘on top of the world’, voor Cosmo heb ik veel gereisd en dat was een heerlijke tijd.”

Mariska Lokker

Freelance redacteur

Twitter: @gobblefunk

“Het ligt heel erg voor de hand, maar ik hou van taal en tekst. Als ik niet schrijf of blog, maak ik graag foto’s die ik post op Instagram. Of lange wandelingen op het strand met onze hond Bob. Daarnaast heb ik een onbegrepen voorliefde voor kringloopwinkels, oud behang en Parijs.”

Wat deed jij 12,5 jaar geleden?

“Toen werkte ik echter nog in de ICT. Ik besloot mijn loopbaan een draai te geven en ging in deeltijd Communicatie studeren. Hobby werd werk!”

Soraya Mardjoeki

Stagiaire marketing

“In het dagelijks leven luister ik veel naar muziek in alle genres en in het weekend bezoek ik regelmatig films, concerten en festivals. Verder hou ik van koken, reizen en duiken.”

Wat deed jij 12,5 jaar geleden?

“12,5 jaar geleden trotseerde ik met mijn 12 jaar, verse beugel en jeugdpuistjes de brugklas. In mijn vrije tijd deed ik niets anders dan streetdance en MSN’en.”

Laura Hiddinga

Stagiaire redactie

Twitter: @LauraHiddinga

“Je vindt mij meestal vastgeplakt aan mijn mobiel, tv of laptop: ik houd van (ver)dwalen op het internet en ik ben een zelfbenoemde film- en tv-seriejunkie. Ook leuk: katten- (en andere dieren)filmpjes, koffie, thee en pasta.”

Wat deed jij 12,5 jaar geleden?

"Toen was ik bijna 9 jaar en ik wist het al zeker: later als ik groot ben, wil ik naar Hoofddorp. Want daar zat de redactie van mijn favoriete blad, o jawel, de Tina. Sanoma, daar moest en zou ik ooit terecht komen. 12,5 jaar in de toekomst zit ik er op de redactie van Vrouwonline, joepie!"

Eerder verschenen op VrouwOnline

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden