null Beeld

Ex van Johnny de Mol doet aangifte van poging tot doodslag

Shima Kaes, de ex van Johnny de Mol, heeft flinke beschuldigingen aan zijn adres geuit. Karim Aachboun, de juridisch adviseur van Shima, heeft aan het AD laten weten dat de presentator beschuldigd wordt van zware mishandeling en poging tot doodslag.

Erandi Godinez

Aachboun heeft namens haar dinsdag aangifte gedaan bij het Openbaar Ministerie.

Verschillende incidenten

In de aangifte is te lezen dat het gaat om drie vermeende incidenten uit 2015. Dat gebeurde in het Mexicaanse Tulum, in Amsterdam en op Ibiza. Tijdens deze incidenten zou Johnny haar hebben geslagen, geschopt en zelfs geprobeerd te wurgen. Het AD laat weten dat zij de aangifte en het materiaal dat als bewijs moet dienen, hebben ingezien. Volgens hen zijn er foto’s die de verwondingen van Kaes duidelijk zichtbaar maken. Ook is er een document waarin een huisarts spreekt van ‘fysiek geweld’.

‘Ordinaire publiciteitsstunt’

Shima heeft per email aan het AD het volgende laten weten: “Ik kan bevestigen dat ik aangifte heb gedaan tegen mijn ex-verloofde Johnny de Mol wegens zware mishandeling en poging tot doodslag. Onder bescherming van Aachboun durf ik deze aangifte nu wel te doen.” Peter Plasman, de advocaat van Johnny de Mol, noemt de verhalen van Kaes absurd en spreekt zelfs van een ‘ordinaire publiciteitsstunt’.

Meerdere bewijsstukken

Op de foto’s die bij de aangifte zijn toegevoegd zou onder andere een blauw oog, een gescheurde lip, blauwe plekken en bloeduitstortingen te zien zijn. Daarnaast is er dus ook nog een document dat dateert van 27 mei 2015 waarin een huisarts spreekt van ‘fysiek geweld’. Wat er precies is gebeurd, heeft Kaes volgens haar adviseur onder ede laten vastleggen bij een notaris. Het stel zou op 12 januari 2015, op Johnny’s verjaardag, tijdens een vakantie in Tulum een woordenwisseling hebben gekregen. Dat zou gaan over zijn cocaïnegebruik. Johnny zou haar vervolgens hebben geslagen, geschopt, boven op haar hebben gezeten en aan haar haren hebben getrokken, met als gevolg onder andere een opgezwollen oog.

Johnny de Mol hoeft niet zo nodig meer op reis om déze reden:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD. Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden