null Beeld

Exclusief: Heleen van Royen gaat trouwen

Heleen van Royen stapt opnieuw in het huwelijksbootje. De schrijfster is ten huwelijk gevraagd door haar 22 jaar jongere vriend Bart Meeldijk, de drummer van Rigby. Dat onthult ze in een interview met Libelle.

Helene van Santen

De 50-jarige Heleen heeft sinds 2013 een relatie met Bart, die ze ontmoette via Twitter. In datzelfde jaar zei Bart nog in een interview dat hij niet van plan was om in het huwelijksbootje te stappen. "Ik ga nooit trouwen", zei de drummer destijds.

In 2013 verscheen Heleen voor het eerst op de rode loper met Bart:

Kinderlijk blij

Inmiddels is Bart kennelijk van gedachten veranderd, want hij heeft Heleen gevraagd om met hem te trouwen. "We zijn echt net Jip en Janneke", vertelt Heleen in het interview met Libelle. "We kunnen allebei echt kinderlijk blij zijn met elkaar en met de momenten die we hebben. Bart is echt super: hij heeft me net ten huwelijk gevraagd, dus we zijn verloofd.”

Vorig jaar deden Heleen en Bart mee aan het programma Jouw vrouw, mijn vrouw:


Intens

Het zal de tweede keer zijn dat Heleen in het huwelijksbootje stapt. Eerder was de schrijfster getrouwd met presentator Ton van Royen, met wie ze twee kinderen heeft: Olivia en Sam. Samen verhuisden ze naar Portugal, waar ze een villa betrokken. Heleen en Ton staken niet onder stoelen of banken dat ze een open relatie hadden. Eind 2012 kwam er na twintig jaar huwelijk een einde aan hun relatie. "Ons huwelijk was intens", zei Ton daarover op AT5. "Na 20 jaar was de koek een beetje op."

Het hele interview met Heleen van Royen lees je in Libelle 18, die op 24 april in de winkels ligt.

Beeld: Mark Uyl

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden