'Expeditie Robinson' Beeld RTL
'Expeditie Robinson'Beeld RTL

Heftige reacties

‘Expeditie Robinson’-kandidaat geeft op: “Wat een naaistreek”

Niet één maar twee kandidaten hebben in de aflevering van zondagavond Expeditie Robinson verlaten. Eén van hen pakte vrijwillig zijn spullen en daar zijn de kijkers op z’n zachtst gezegd niet blij mee.

Demi SchoenmakersRTL

Let op: dit artikel kan spoilers over de aflevering bevatten.

Groot gemis

Na Défano Holwijn en Dyantha Brooks vertrekt ook Wietze de Jager vrijwillig. Wietze miste zijn gezin te erg en besloot naar huis te gaan. “Met de kinderen op de bakfiets naar de speeltuin gaan en ijsjes met ze eten. Dat is wat mij het meest gelukkig maakt en dat heb ik hier ervaren. It’s okay”, legt Wietze aan het begin van de aflevering uit.

Zonder afscheid

Wietze had nog voordat zijn medekandidaten wakker waren z’n spullen al gepakt en was zonder afscheid te nemen vertrokken. Anouk, René, Yuki, Britte en Yasmine wisten niet wat ze meemaakten toen ze wakker werden. Ze konden het niet geloven.

Naaistreek

Ook de kijkers thuis staan versteld. Ze zijn het niet eens met de keuze van Wietze om zomaar te vertrekken. Vooral niet omdat hij een van de acht kandidaten is die een tweede kans heeft gekregen. Dan geef je toch niet op?

Bovendien had hij beter iedereen bij de vorige eilandraad op hem kunnen laten stemmen, dan was Loek er niet uit gestemd. “Wat een naaistreek”, klinkt het dan ook tussen de reacties op Twitter. Een andere kijker reageert met: “Slappe hap van Wietze. Ben je zo ver gekomen, ga je naar huis. Had Loek beter kunnen blijven.”

Bron: Expeditie Robinson, Twitter.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden