Afscheid Peter R. de Vries in theater Carré. Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Afscheid Peter R. de Vries in theater Carré.Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Familie Peter R. de Vries reageert op grote opkomst bij afscheid in Carré

Voor theater Carré in Amsterdam staat woensdag al sinds 7 uur 's ochtends een lange rij mensen die afscheid willen nemen van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. De familie noemt de steun vanuit het hele land hartverwarmend.

RedactieBrunopress/Patrick van Emst

De hele dag door zijn er duizenden mensen naar het theater gekomen om Peter R. de Vries een laatste eer te bewijzen. Binnen in het theater staat de kist met het lichaam van de misdaadverslaggever omgeven door bloemen.

Reactie familie Peter R. de Vries

Via sociale media reageert de familie woensdagavond op de grote opkomst. Royce de Vries, de zoon van Peter R. de Vries, laat weten: “Het is hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen, uit het hele land, gekomen zijn om Peter een laatste eer te bewijzen. Dit raakt ons enorm. Peter vond het belangrijk dat iedereen voor wie hij iets betekend heeft afscheid van hem kon nemen. Wij willen iedereen bedanken voor dit gebaar en de massale steun die wij de afgelopen periode hebben mogen ontvangen. Familie en partner.”

De Gouden Tip

De nabestaanden van Peter R. de Vries vragen mensen die afscheid willen nemen om een donatie te doen aan Stichting De Gouden Tip, de stichting die in het leven is geroepen om de verdwijning van Tanja Groen uit 1993 op te lossen.

Donderdag om 11.00 uur nemen de naasten van Peter R. de Vries in besloten kring afscheid en wordt op radiostations op dat tijdstip zijn favoriete nummer gedraaid.

Bron: NOS

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden