null Beeld

Fans van Mr. Frank Visser opgelet: er komt een nieuw programma

Kijk je altijd graag naar de programma's van Mr. Frank Visser? Goed nieuws: Mr. Frank Visser is vanaf 31 augustus dagelijks te zien op televisie.

Online redactie Libelle

In het nieuwe SBS 6-programma Mr. Frank Visser: Wordt u al geholpen? zal de televisierechter dagelijks mensen die juridisch advies nodig hebben een handje helpen. Mr. Frank Visser opent zijn werkkamer voor mensen die advies nodig hebben voor verschillende kwesties. Bijvoorbeeld: wie is er verantwoordelijk voor een lekkage als niemand zijn verantwoordelijkheid neemt?

Juridische kwesties

Het dagelijkse juridische spreekuur zal elke dag te zien zijn om 19.30 uur op SBS 6. Daar kijkt Mr. Frank Visser erg naar uit: "Al 25 jaar behandel ik juridische kwesties op televisie om mensen te kunnen bereiken en op deze manier het recht voor iedereen begrijpelijk te maken. In dit nieuwe programma heb ik een vaste werkkamer waar mensen dagelijks terechtkunnen. Je kunt het vergelijken met een spreekuur bij de dokter: je maakt een afspraak op korte termijn, neemt plaats aan mijn bureau en vertelt je verhaal. Dit maakt om hulp vragen veel laagdrempeliger. Ik wijs mensen de weg in het oerwoud van wetten en juridische mogelijkheden. Niemand gaat de deur uit zonder passende juridische voorlichting.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: Talpa

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden