null Beeld

Fans weten het zeker: déze BN’ers doen mee aan ‘Wie is de mol?’ 2020

Het duurt niet heel lang meer voordat we weer kunnen genieten van een nieuw seizoen van Wie is de mol? Fans speculeren dan ook volop over de nieuwe kandidaten.

Demi Schoenmakers

Want wie gaan in 2020 proberen de mol te ontmaskeren? En nog belangrijker: wie ís komend seizoen de mol?

Molloten

De opnames van Wie is de mol? waren dit jaar waarschijnlijk ook rond mei en juni, dus de fans hebben de social media van alle BN'ers goed in de gaten gehouden. Welke bekende Nederlanders zullen dit jaar meedoen? Presentator Rik van de Westelaken is nog altijd niet samen met een groep BN'ers ergens op de wereld gespot. Maar dat betekent niet dat de molloten stil hebben gezeten. Zij hebben de volgende kandidaten op het oog.

Toprak Yalçiner

Jarenlang heeft Toprak de rol van 'Nuran' in GTST vertolkt en in 2017 deed ze mee aan het dansprogramma Dance dance dance. Toprak wordt al vaker genoemd als mogelijke kandidaat en laat ze nu tussen 2 mei en 31 mei niks op social media hebben geplaatst...

Lucas van de Meerendonk

Lucas is een nieuwslezer, journalist en presentator en de meesten kennen hem van het NOS Jeugdjournaal. Maar daar was hij in mei en juni dus een lange tijd afwezig. Ook híj heeft tussen 5 mei en 20 juni niks meer op social media geplaatst.

Dione de Graaf

Deze sportjournalist en presentator is voor haar werk natuurlijk vaak aanwezig bij belangrijke sportevenementen. Toch was ze afgelopen jaar niet bij Giro d'Italia 2019. Dat vinden de molloten erg verdacht...

Nathan Rutjes

Voormalig profvoetballer Nathan Rutjes was héél toevallig afwezig bij de kampioenwedstrijd van zijn club Groene Ster. Wat zou dat kunnen betekenen? Ook heeft hij tussen 10 mei en 16 juni niks meer op Instagram geplaatst.

Nadia Moussaid

Presentatrice en radiomaker volgt volgens de molloten veel oud-kandidaten van Wie is de Mol?, zoals Tim Hofman en Barbara Barend. Wie weet heeft ze hen om advies gevraagd. Tussen 1 maart en 25 mei heeft Nadia niks op Instagram geplaatst.

Leonie ter Braak

Presentatrice Leonie ter Braak wordt op internet ook opvallend veel genoemd als mogelijke kandidaat voor Wie is de mol? 2020. En inderdaad, ze was een stuk minder actief op social media afgelopen zomer. Ze plaatste misschien wel regelmatig iets op Instagram, maar van 4 mei tot en met 29 juni geen enkele foto van zichzelf. Bovendien was de laatste foto samen met Dione de Graaf en oud-kandidaat Jennifer Hoffman. Toeval?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Glamour, Shownieuws. Beeld: AVROTROS

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden