Ferry Doedens Beeld Brunopress
Ferry DoedensBeeld Brunopress

Komt Lucas terug?

Ferry Doedens hoopt op comeback in ‘GTST’

Keert Ferry Doedens terug in GTST? Als het aan de 31-jarige acteur zelf ligt wel. Hij is nog niet klaar met Lucas Sanders, laat-ie weten.

RedactieBrunopress

En veel GTST-kijkers ook nog niet met hem, blijkt uit reacties op social media.

Ferry Doedens moest weg uit GTST

In juni vorig jaar werd bekend dat Ferry GTST zou verlaten. “Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had”, verklaarde RTL en EndemolShine over zijn ontslag. Ferry was namelijk meerdere afspraken op de set niet nagekomen. En zo geschiedde dat Ferry zijn laatste draaidag in november vorig jaar had. Zijn laatste aflevering was op 9 maart te zien, waarin Lucas met Tiffy vertrok voor een wereldreis. Maar als het aan Ferry ligt, was dit zeker niet het definitieve afscheid van Lucas. Hij sluit een comeback dan ook niet uit.

Comeback in Meerdijk?

De acteur hoopt op een terugkeer in GTST, laat hij aan RTL Boulevard weten. “Het voelt ook nog steeds zo dat het een onderdeel van me is. Het lijkt me hartstikke leuk om hem nog een keer te mogen spelen.” Maar de kans daarop is klein. De GTST-makers hebben niet voor niks met Ferry gebroken. En zolang hij zijn erotische OnlyFans-account nog heeft, heeft-ie volgens hen vast ook niets te zoeken in Meerdijk. Maar volgens veel kijkers van de serie verdient Ferry een tweede kans.

‘We missen Lucas’

Op social media krijgt Ferry veel bijval van GTST-fans. “Héél graag, liever gisteren dan vandaag!”, zegt een van hen over een terugkeer van Lucas. Een ander: “Hopelijk gaat dat snel na de zomerstop gebeuren, hij hoort er echt bij.” En: “We missen Lucas!” Een kijker benoemt wel een belangrijke voorwaarde: “Ik denk wel dat als hij terug wil, hij moet stoppen met OnlyFans.”

Zeg nooit nooit. Misschien gunnen de makers Ferry ooit nog één aflevering?

Bron: RTL Boulevard

Ferry Doedens Beeld Brunopress
Ferry DoedensBeeld Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden