null Beeld

Foutje: André Hazes wordt verward met déze bekende zanger

We hebben in ons kikkerlandje tientallen populaire Nederlandstalige zangers en dan kan het weleens gebeuren dat je de een met de ander verwart. Dat gebeurde ook bij André Hazes. Hij werd namelijk aangezien voor deze populaire Volendamse zanger.

Demi Schoenmakers

Je zou toch zeggen dat deze jongeman best een herkenbaar gezicht heeft. Toch wordt hij ergens voor zijn collega en populaire Volendamse zanger Jan Smit aangezien. Gelukkig kan André daar wel om lachen. "Hahaha, had ik z'n geld maar!", schrijft hij bij het plaatje waarop te zien is dat bij een foto van hem in grote letters "Jan Smit" staat.

Nog erger

En zo erg was deze verwarring ook weer niet, vindt André. "Het kan erger", grapt hij bij een foto die hij ook op Instagram heeft geplaatst. Daarop is Simon Keizer van het Volendamse duo Nick & Simon te zien. Maar met blokletters staat er "Nick Schilder over bruiloft" en "Lees meer over: Nick Schilder" bij. Ze weten daar duidelijk niet wie nu Nick en wie Simon is. Foutje...

Ben jij wel een échte fan van André Hazes of zelfs zijn vader? En herken je hun stemmen uit duizenden? Koop dan hier je tickets voor Holland Zingt Hazes 2019 en geniet van de muziek van André Hazes Sr. gezongen door onder andere zijn eigen zoon André.

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden