Schermfoto - B&B Vol Liefde - Vincent Beeld Schermafbeelding RTL
Schermfoto - B&B Vol Liefde - VincentBeeld Schermafbeelding RTL

Gefrustreerde ‘B&B vol liefde’-kijkers snappen niets van Vincent in déze scène

Van romantiek was de afgelopen weken nog niet echt sprake in B&B vol liefde. Toch leek er woensdagavond een voorzichtige match te zijn bij de B&B van Vincent. Al waren de kijkers niet zo gecharmeerd van zijn houding.

Eindelijk een match

Monique is de enige vrouw die nog over is in de B&B van Vincent. En na weken van weinig romantiek, lijkt er zowaar sprake te zijn van een voorzichtig opbloeiende band in het Italiaanse Valdugga.

Kriebeltjes

Sterker nog, Monique laat weten 'kriebeltjes’ te hebben voor haar gastheer. En dat is fijn, want ook Vincent ziet een potentiële geliefde in Monique, vertrouwt hij Art Rooijakkers toe.

Toch heeft het lang geduurd voordat de 33-jarige B&B-eigenaar een knoop doorhakte. Waarom? Dat blijft de vraag. “Het is vanaf het begin direct al een match. Het was voor mij al snel duidelijk met wie ik zou eindigen”, laat Vincent tot de verbazing van menig kijker weten. De afgelopen weken leek Monique zich namelijk meer tot Vincents maatje dan tot zijn liefdespartner te ontpoppen.

Nachtzoentje

Toch speelt er meer, als we Vincent moeten geloven. Hij vindt Monique namelijk zo leuk dat hij ‘zeker weet dat hij het een serieuze kans wil geven’. Vooral haar positieve uitstraling trekt hem aan.

Is er al iets gebeurd tussen het stel? Waar Vincent hier nog voorzichtig in blijft, verklapt Monique dat er een ‘nachtzoentje’ is geweest. “Dat voelde goed.”

Gefrustreerde kijkers

Toch spat de romantiek niet van het beeld af, tot grote frustratie van de kijkers. Sommigen vinden het moeilijk om de woorden van het stel te geloven, aangezien ze weinig affectie naar elkaar tonen. Daarbij kijkt het publiek met kromme tenen naar de moeizame ‘liefdesverklaring’ van Vincent. “Hè hè, Vincent wil het serieus een kans geven. Dat duurde lang...”, schrijft een kijker dan ook op Twitter.

Anderen zijn vooral gefrustreerd over het feit dat er geen kusje of knuffeltje vanaf kan. De liefde wordt, laten we maar zeggen, niet zichtbaar gevierd. “Kom op Vincent: zoen haar gewoon”, wordt de B&B-eigenaar aangemoedigd op Twitter. Uiteindelijk komt er een voorzichtig kusje.

Bron: Twitter.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden