null Beeld

Geinig: dit zegt je beha over jou!

Draag jij het liefst elke dag een makkelijke sportbeha of krijg je juist geen genoeg van sjieke exemplaren met kant en versieringen? De keuze voor een beha zegt aardig wat over wie je bent.

Marije Kersten

Draag je vandaag een...

1. T-shirtbeha

Dan ben je ongetwijfeld een sterk en onafhankelijk type, maar ook iemand die slecht 'nee' kan zeggen als haar iets lekkers wordt aangeboden. Je bent te nuchter is om iets of iemand te idoliseren, 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'.

2. Balconette-beha

Jij weet in iedere nieuwe situatie meteen vrienden te maken, je straalt iets zelfverzekerds uit en vindt het geen punt om in de aandacht te staan. Je blijft jezelf en probeert je altijd aan je woord te houden. Een leugentje voor eigen bestwil? In jouw wereld bestaat zoiets niet!

3. Push-up-beha

Grote kans dat jij een nogal koppige dame bent, en iemand die soms eerst iets zegt en daarna pas nadenkt... Dat is geen punt voor je echte vrienden trouwens, zij kunnen deze eigenschappen wel waarderen. Op je werk ben je altijd een stapje verder dan de rest en je vindt het erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Het niet-op-haar-mondje-gevallen-type dus.

4. Sportbeha

Jij bent eigenlijk altijd druk, druk, druk en je gaat voor praktisch, niet direct voor mooi. Je laat trends meestal aan je voorbij gaan, die komen en gaan toch ook maar steeds, en je laat je het hoofd niet op hol brengen. Hoezo, Hollandse nuchterheid?

5. Bandeau-beha

Eerlijkheid en je inleven in andere mensen zijn dingen die bij jou hoog in het vaandel staan. Als je vrienden of familieleden goede raad nodig hebben, komen ze steevast bij jou om advies vragen. Je hebt een goede neus voor trends en weet precies welke muziek er momenteel 'hip' is.

6. Strapless beha

Jij bent een avontuurlijk type pur sang, je bent dol op actie en je draait je hand niet om voor het maken van een onbekend gerecht. Waarschijnlijk ben je zó makkelijk in de omgang, dat sommige mensen daar weleens misbruik van kunnen maken, maar gelukkig kun je prima voor jezelf opkomen.

7. Multi-way beha

Een klager ben jij in de verste verte niet en je vindt het ook behoorlijk irritant als anderen klagen. 'Pak je problemen liever aan', is jouw motto. Je vertoont symptomen die erop wijzen dat je een control freak bent, en als je mag kiezen zit jij liever achter het stuur van een auto dan dat je als passagier toekijkt en op je tong moet bijten. Ergens diep van binnen zou je weleens willen weten hoe het je zou staan als je je haar in een knalkleur verft, maar ja... zo'n kleur is ook weer zo onpraktisch.

LEES OOK:

De beste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

Bron: Good Housekeeping. Beeld: Joost Govers

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden