null Beeld

Gekker wordt het niet: man zet tuin vol met naakte paspoppen na burenruzie

Het had zo een fragment uit de Amerikaanse versie van De Rijdende Rechter kunnen zijn. Wat in California begon met een klacht over de hoogte van de schutting, is inmiddels uitgegroeid tot een burenruzie waar de hele wereld van smult.

Kim van Weering

Jason Windus ontving van de gemeente in het dorp waar hij woont een waarschuwing. Zijn buurman had geklaagd over de hoogte van de schutting van Windus. Hij vond dat het zicht hem werd ontnomen. Na een inspectie bleek de schutting inderdaad hoger dan volgens de gemeentelijke voorschriften was toegestaan.

Feestje

Met grote tegenzin verlaagde Windus de schutting. Maar nu kijkt iedereen zo zijn tuin in. En dat zint hem dus niet. Om zijn klagende buurman te treiteren, besloot Windus een stel naakte paspoppen in zijn tuin neer te zetten. Wanneer de buurman nu dus de tuin van Windus inkijkt, kan hij niet anders dan kijken naar een stel blote poppen dat een feestje bouwt.

Veel bekijks

Aan televisiezender ABC verklaarde Windus dat de andere buren het schitterend vinden. En hij heeft heel bewust een van de stoelen bij de paspoppen vrijgelaten, zodat de betreffende buurman altijd aan kan schuiven. Zijn tuin trekt in elk geval veel bekijks. Twee vrouwelijke poppen zijn al uit zijn tuin gestolen. Windus heeft een van de andere poppen inmiddels uitgerust met een soldatenhelm.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bron: ABC news. Beeld: iStock

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden