Georgina en Juvat in 'Het perfecte plaatje' Beeld Getty Images
Georgina en Juvat in 'Het perfecte plaatje'Beeld Getty Images

Georgina Verbaan gaat uit de kleren in ‘Het perfecte plaatje’ en dat zorgt voor veel ongemak

De vijf overgebleven BN’ers moesten in Het perfecte plaatje een iconische albumhoes namaken. Ze waren elkaars model, wat inhield dat Georgina Verbaan uit de kleren moest. De actrice zat daar totaal niet op te wachten en gaf meerdere keren aan dat ze liever niet naakt op de foto wilde.

Demi SchoenmakersGetty Images

Uiteindelijk ging de badjas tóch uit en dat zorgde zowel bij Georgina als bij de kijkers thuis voor veel ongemak.

Spannende eerste opdracht

Tijdens de spannende eerste opdracht moesten Juvat, Frits, Patrick, Georgina en Bridget een actiefoto maken van een ME-team tijdens een training vol relschoppers, rondvliegende stenen en molotovcocktails. De foto van Frits kwam als beste uit de bus, dus mocht hij als eerste kiezen bij de tweede opdracht. De fotografen moesten een iconische albumhoes namaken.

Uit de kleren

Als winnaar van de eerste opdracht mocht Frits solo aan de slag. De overige kandidaten werden in duo’s opgedeeld. Zo werd Bridget gekoppeld aan Patrick en moesten ook Juvat en Georgina samen aan de slag. Juvat koos voor een albumhoes van Prince. Als zijn model moest Georgina dus uit de kleren... maar daar had de actrice niet zoveel zin in. Na meerdere keren aan te geven dat ze niet wil, besluit ze het uiteindelijk - weliswaar zónder cameraploeg - toch te doen.

Impliciete druk

De één vindt het dapper en hartstikke stoer, anderen vinden het echt niet kunnen, aangezien Georgina duidelijk een paar keer ‘nee’ zei. “Ik vind deze impliciete druk echt niet oké. En dan gaan ook de complimenten naar de man die haar op haar gemak stelt?”, reageert een kijker op Twitter.

Extra punten voor Georgina

Hoe dan ook, het is een prachtige foto geworden en we hopen dat Georgina er zelf ook blij mee is. De jury is in ieder geval enthousiast. Juvat krijgt er zelfs een 9 voor. Volgens de kijkers heeft hij dat allemaal te danken aan zijn model. “Ik vind eigenlijk dat Georgina extra punten moet krijgen. Zij máákt de foto van Juvat”, klinkt het tussen de reacties.

Bron: Het perfecte plaatje, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden