NLD/Amsterdam/20220311 - Tienjarig jubileum Holland zingt Hazes 2022.
Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan.

Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie

Op de foto: Gerard Joling Beeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie
NLD/Amsterdam/20220311 - Tienjarig jubileum Holland zingt Hazes 2022.Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan.Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank FotografieOp de foto: Gerard JolingBeeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Gerard Joling is weer thuis uit het ziekenhuis

(Eindelijk) goed nieuws voor Gerard Joling: hij is weer thuis na een week in het ziekenhuis te hebben gelegen. Boosdoener was een longontsteking, waar hij al enkele weken mee rondliep. Gelukkig gaat het ‘elke dag weer een stukje beter’ met hem, zo laat hij zijn volgers via Instagram weten.

Milou WindhorstBrunoPress/ArjoFrank Fotografie

“Ik moet je zeggen: het is niet de allerleukste vlog, omdat ik natuurlijk alles een beetje heb gefilmd met m’n longontsteking – alles erop en eraan”, begint de Topper zijn verhaal. “Ik zeg altijd maar zo: we moeten de mooie dingen laten zien, de leuke dingen. Soms gaat het iets minder, en da’s ook belangrijk om te laten zien. Voor iedereen die geïnteresseerd is uiteraard.”

Dankbaar

Gerard is erg te spreken over de zorg die hij heeft gekregen terwijl hij in de kreukels lag. “Ik wil iedereen van het Amstelland-ziekenhuis bedanken; alle mensen in het VU zijn ontzettend lief voor me geweest en hebben ontzettend hard gewerkt”, spreekt hij lovend. De zanger sluit zijn filmpje met een positieve noot af: “Ik wens iedereen een onwijs fijne week. Ik ben heel blij dat ik weer thuis ben en dat ik weer lekker kan optreden en zingen, want daar heb ik héél veel zin in.”

Vlak voor het weekend liet het management van Gerard nog van zich horen: hij voelde zich goed en verwacht werd dat hij snel naar huis zou mogen. Ruim een halve week later is het dan eindelijk zover!

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden