Glennis verklapt hoe het er écht aan toegaat tussen haar en Anouk bij TVOH Beeld RTL/ William Rutten
Glennis verklapt hoe het er écht aan toegaat tussen haar en Anouk bij TVOHBeeld RTL/ William Rutten

Tipje van de sluier

Glennis verklapt hoe het er écht aan toegaat tussen haar en Anouk bij TVOH

Toen bekend werd gemaakt dat Glennis Grace (43) Jan Smit zou vervangen in The voice of Holland, hield iedereen zijn hart vast. Zou de zangeres wel goed kunnen opschieten met Anouk, die net als zij een nogal uitgesproken karakter heeft? In een interview met Veronica Superguide licht Glennis alvast een tipje van de sluier op.

Erandi GodinezRTL/ William Rutten

Anouk staat erom bekend dat ze absoluut niet op haar mondje is gevallen en Glennis is eigenlijk precies hetzelfde. Veel mensen dachten dan ook dat het flink zou gaan knetteren tussen de twee, maar dat blijkt helemaal niet het geval te zijn. Sterker nog: volgens Glennis kunnen ze het hartstikke goed met elkaar vinden.

“Ik wist dat het zou klikken”

“Weet je, Anouk en ik zijn echt vriendinnen geworden. In korte tijd ben ik heel gek op haar geworden.” Volgens Glennis komt dat doordat ze ‘een beetje dezelfde types zijn’. “Dus ik wist dat het zou klikken.” Glennis denkt dat veel mensen juist het tegenoverstelde zouden verwachten. “Of ze hopen het, dus misschien moet ik toch nog iets verzinnen, zodat Anouk en ik elkaar in de haren vliegen, haha.”

“Ik ben rechtvaardig”

Waar Anouk bekend staat als een coach die absoluut geen mededogen kent, heeft Glennis toch wel een andere aanpak. “Ik ben al sympathiek, hoor. Maar de mensen die mij haten, willen dat toch niet zien.” De zangeres is van mening dat ze vele kanten heeft. “Ik ben streng, ik ben rechtvaardig, ik ben lief, ik ben empathisch. En die kanten ga je de komende weken allemaal zien.”

Bron: RTL

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden