Anouk bij Jinek Beeld Jinek
Anouk bij JinekBeeld Jinek

Groot, groter, grootst: Anouk wil trouwen tijdens haar concert op het Malieveld

Hoewel haar eerste twee huwelijken in het geheim waren, gooit zangeres Anouk (47) het dit jaar over een andere boeg. Dit keer wil namelijk trouwen onder toeziend oog van een bomvol Malieveld! In juni 2022 treedt zij daar voor het eerst sinds jaren op en als het aan haar ligt, grijpt ze die gelegenheid gelijk aan voor haar trouwerij. Dat vertelde ze vrijdagavond in Jinek.

Mirna WiggersJinek

In 2020 vroeg Anouk haar vriend Dominique Schemmekes ten huwelijk. Hij wilde een grootse trouwerij en groter dan dit wordt het niet, dacht de zangeres. “Ik ben natuurlijk twee keer in het geheim getrouwd geweest en wel twee keer publiekelijk gescheiden”, zei Anouk in Jinek. “Ik dacht: dat ga ik een keer andersom doen en dan hopelijk zonder scheiden.”

Kinderen

Er wordt gevraagd of alle zes kinderen van Anouk dan ook het podium bestijgen. “Zeker, die moeten erbij”, zegt Anouk. “Want wij doen dat samen. Ik weet niet hoe dat eruit komt te zien, het zal allemaal een beetje een zooitje worden, want ik doe het tijdens mijn show waarschijnlijk. Ik denk dat ik stop, dan ga trouwen en dan mijn show afmaak.” Ze weet precies welk lied ze direct na het huwelijk gaat spelen: “Nobody’s wife.”

Formaliteit

Iedereen die naar haar concert komt kan dus maar beter een feestelijke outfit aantrekken! Gemeente Den Haag moet nog wel toestemming geven voor het trouwen op die locatie, maar omdat Anouk en Dominique beide Haagse iconen zijn wordt er verwacht dat dat goedkomt.

Toepasselijk

Het grootste huwelijk past als je het ons vraagt goed bij het karakter van Anouk: een eerlijke, oprechte vrouw die precies doet wat ze zelf wil. Wij zijn nu al benieuwd naar de foto's!

Bron: Jinek.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden