null Beeld

Grootste wens Rachel Hazes is uitgekomen door verzoening kinderen

De grote droom van Rachel Hazes is uitgekomen toen zoon André en dochter Roxeanne elkaar vorige week vrijdag voor het eerst in vijf jaar in de armen sloten. André nodigde zijn zus uit in zijn villa in Berkel en Rodenrijs, waar de kinderen met elkaar konden spelen en de familie voor het eerst sinds jaren weer écht met elkaar kon praten.

Renée Mulckhuijse

Rachel kan haar geluk niet op. "Dat de kinderen en kleinkinderen weer samen zijn, is mijn grootste wens", vertelt ze in gesprek met RTL Boulevard.

Rachel Hazes dolgelukkig met hereniging kinderen

Ze noemt het fantastisch dat haar kinderen weer door één deur kunnen samen. En, zo blijkt: "Bloed is dikker dan water zeg ik altijd maar." Over de ontmoeting vertelt Roxeanne openhartig in Privé: "Het was enorm gezellig en meteen als vanouds. Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel... dat is nooit weggeweest."

Verzoening

Niet alleen spraken haar kinderen tijden niet met elkaar, Rachels kleinkinderen kenden elkaar nog helemaal niet. Toch zijn het Fender en kleine André die de familie weer samen weten te brengen. Monique zette de eerste stap door bij de laatste Holland Zingt Hazes-concerten de kleedkamer van Roxeanne binnen te stappen en het gesprek aan te gaan. Dat dit goed ging en de kinderen het zo leuk vonden om met elkaar te spelen, was genoeg reden om contact te onderhouden.

Nog altijd heibel

De problemen in de Hazes-familie zijn nog niet helemaal opgelost. Hoewel Rachel en André weer goed contact hebben en ook de band tussen broer en zus wordt hersteld, zijn er momenteel al tijden problemen tussen Rachel en Roxeanne vanwege een zakelijk geschil.

Roxeanne heeft ondertussen spijt dat ze destijds voor de kant van Rachel heeft gekozen, in plaats van onpartijdig te blijven toen Monique in het leven van André kwam. Daarvoor heeft ze tijdens hun ontmoeting vorige week haar excuses aangeboden.

Zangeres Roxeanne Hazes heeft niet altijd een makkelijke jeugd gehad, maar André was haar redder in nood. Hij kwam altijd op voor zijn zus.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Rtl Boulevard, Privé. Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden