Halina Reijn Beeld ANP
Halina ReijnBeeld ANP

Halina Reijn reageert op ‘haat’ van Rob Goossens in ‘De slimste mens’

Rob Goossens doet mee aan De slimste mens en maakte daar een opmerking over Halina Reijn die niet wordt gewaardeerd door de kijkers én Halina zelf.

Lizette van LoenenANP

RTL boulevard-presentator Rob vertelt op 13 juli in De slimste mens dat hij vader is geworden en dit best nog wel een uitdaging vindt. Hij zegt allerlei opvoedboeken in huis te hebben gehaald, omdat hij zijn kersverse kind graag goed opvoedt.

Niet zoals Halina

Het onderwerp gebruikt hij vervolgens om zijn ‘haat’ richting actrice Halina Reijn wereldkundig te maken. “Als ik nou een boek schrijf met de titel ‘Halina Reijn worden.’ Elk hoofdstuk staat dan in het teken van iets dat Halina kenmerkt en wat je moet doen om je kind uiteindelijk Halina te laten worden. Het is dan met het idee dat als je dat allemaal omdraait dat je in ieder geval voorkomt dat je kind wordt zoals Halina.”

Op Twitter liet journalist Sheila Sitalsing weten zijn ‘grapje’ niet te waarderen.

Op de tweet van Sheila reageerde Rob met harde woorden:

Reactie van Halina

Halina bleef lange tijd stil, maar plaatste nu zelf ook een reactie op Twitter, waarin ze laat weten dat ze is geschrokken van Robs woorden. “Je hebt het waarschijnlijk anders bedoeld en de context miste misschien in de artikelen... maar vergeet nooit dat woorden kracht hebben en aankomen”, kaatst ze terug.

Wisselende meningen over Rob

De reacties op Rob Goossens variëren per week. Eerder lieten kijkers weten positief verrast te zijn, wat een aantal afleveringen later veranderde toen hij Mandy Woelkens, hoofdredacteur van Linda.Meiden, ‘onnodig’ wegspeelde met zijn antwoorden.

Bron: Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden