null Beeld

Handig! Eetrijpe mango’s

Niets vervelender dan zin hebben in een mango en dan dagenlang in de mango te moeten knijpen om te zien of hij al rijp is. Met de EAT ME mango’s hoef je niet te wachten. Je kunt ze na aankoop direct eten en ze zijn heerlijk zoet. Lees hier enkele interessante feitjes over onze favoriete mango’s:

onze Commerciële Redactie
  1. Het begint allemaal bij de teler. Gemiddeld hangen de eetrijpe EAT ME mango’s 2 weken langer aan de boom. Dit heeft als voordeel dat het suikergehalte hoger is, wat de specifieke zoete smaak geeft.
  2. Niet alle mango’s aan de boom zijn tegelijkertijd even rijp. De mangobomen worden daarom in verschillende fases geplukt.
  3. De mango’s worden vervolgens met de boot naar Nederland vervoerd. Bij aankomst in Nederland wordt elke mango op kwaliteit gecontroleerd. De gespecialiseerde rijpmeesters weten precies wanneer de mango’s de juiste rijpheid hebben behaald.
  4. Als de mango’s aan alle kwaliteitseisen voldoen worden ze voorzien van het herkenbare EAT ME stickertje en bij de winkels aangeleverd. Dit paarse stickertje is de garantie dat de mango’s eetrijp en heerlijk zoet van smaak zijn.

Alle EAT ME mango’s die voorzien zijn van een ‘Fair for Life’ stickertje zijn Fair Trade gecertificeerd.

De mango's van EAT ME zijn werkelijk eetrijp en geteeld met respect voor mens en natuur. Nu is het alleen nog maar een kwestie van genieten.

Kijk snel hier voor meer informatie, handige tips en lekkere recepten

Hoe snij je een mango?

  1. Snijd de mango langs de pit doormidden.
  2. Snijd vervolgens een aantal reepjes in de pitloze stukken vruchtvlees, zonder de schil te raken.
  3. Tot slot, lepel de gesneden reepjes uit.
null Beeld
Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden