Georgina Verbaan in Het Perfecte Plaatje. Beeld RTL/Het Perfecte Plaatje 24/11/2021
Georgina Verbaan in Het Perfecte Plaatje.Beeld RTL/Het Perfecte Plaatje 24/11/2021

het imperfecte plaatje

Heb jij het gezien? Zelfs jury ‘Het perfecte plaatje’ ziet blunder van Georgina Verbaan niet

De kandidaten van Het perfecte plaatje maakten zich gisteravond op voor alweer de zevende aflevering van het programma. Met steeds minder kandidaten in de race neemt de druk toe. Ook op Georgina Verbaan, die op haar beurt wegkomt met een fout in één van haar foto's.

Renée MulckhuijseRTL/Het Perfecte Plaatje 24/11/2021

Let op, dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van Het perfecte plaatje.

Fout in Het perfecte plaatje

Zoals in alle afleveringen staan er twee foto-opdrachten op de planning. In de opdracht om een vervreemd beeld te maken - een zogeheten anti-campagne - moeten de BN’ers zich opnieuw bewijzen als fotograaf. Georgina vindt het een heerlijke shoot om te doen en dat is terug te zien in haar foto over plastische chirurgie.

Er is alleen één probleem: tijdens het bewerken van het beeld heeft Georgina iets over het hoofd gezien. Wát er precies mis is aan de foto, wil de actrice nog niet tegen de jury vertellen. De foto:

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Pas nadat Georgina een negen krijgt voor haar foto en daarmee het hoogste cijfer behaalt, komt de aap uit de mouw. “Je ziet de schoen van de cameraman linksboven”, biecht ze op. Maar als zelfs juryleden William Rutten en Cynthia Bol deze blunder niet zien, mag je jezelf terecht de winnaar noemen.

Op Instagram laat de actrice weten ‘zeer, zeer verheugd’ te zijn. “Zo lekker om liposuctievet na te maken met wat gestolen zaken van de lunch zoals een paar bananen en een halve fles ketchup, om druppels bloed neer te druppelen. staarten te draperen, knuffels te casten, harige armen met naalden te dirigeren (en die gymp van Oscar de cameraman over het hoofd te zien 😬).”

Als kers op de taart wordt Georgina weekwinnaar. “Erg leuk om een keer twee opdrachten te winnen!”

Bron: RTL Boulevard.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden