null Beeld

Het gaat niet goed met Nadège na Meiland-ruzie: “Ik krijg nu antidepressiva”

De relatie tussen de familie Meiland en hun voormalige huishoudster Nadège verkeert momenteel in zwaar weer. Nadège werd ontslagen en dat zit haar hoog. De huishoudster zoekt keer op keer de Nederlandse media op om haar ongenoegen te uiten.

Tara Stokdijk

Dit keer laat ze aan Privé weten dat ze zo geschrokken is van het voorval dat haar huisarts haar antidepressiva voorschreef.

Ontslag

In een interview vertelt ze dat ze niet begrijpt waarom Martien boos op haar is: "Het gaat niet goed met me. Ik snap niet waarom ze dit zo hebben gedaan." Deze onduidelijkheid zou alles te maken hebben met de taalbarrière: "Martien spreekt slecht Frans, dus toen ik het hem vroeg kwam er geen duidelijk antwoord. De dag dat ik het hoorde, kwam ik gewoon om kwart voor 8 in de ochtend op het kasteel aan. Normaal gesproken dronken we dan eerst een kopje koffie, maar nu deden ze heel raar", vertelt Nadège over haar ontslag.

Antidepressiva

Op Facebook uitte Nadège vervolgens haar ongenoegen, maar dat had ze misschien beter niet kunnen doen. Veel Meiland-fans pikten dit niet. De huishoudster legt uit dat ze wegens de lelijke reacties haar pagina heeft opgeheven. Maar het gaat nog verder: "Volgens mij ben ik overspannen. Ik vertel nu eenmalig mijn verhaal en dan is het klaar. Vanochtend had ik om 9 uur een afspraak bij mijn huisarts. Ik heb hem alles verteld over wat er de afgelopen week is gebeurd. Dat ik mij ellendig voel en slecht slaap." De huisarts greep in: "Hij had al snel door dat het niet goed met mij gaat. Hij denkt ook dat ik overspannen ben. Ik kreeg een recept waarmee ik antidepressiva kon halen. Dat is best een zwaar medicijn. Ik wacht het nog een paar dagen af voordat ik het gebruik. Hopelijk gaat het de komende dagen beter."

Dít is hoe Martien Meiland gewond en blind raakte aan zijn rechteroog:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Annoeska Philips | Talpa Pers

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden