null Beeld

Het hoge woord is eruit! Deze 2 (!) dj’s gaan logeren in het Glazen Huis

Radio 3FM heeft zojuist bekendgemaakt welke dj's zich 6 dagen lang zonder eten laten opsluiten in het Glazen Huis in Breda om geld op te halen voor het Rode Kruis. Het zijn Domien Verschuuren, Frank van der Lende en eh... een kitten.

Elselien van Dieren

Een voordat je de Dierenbescherming wilt bellen: de Glazen Huis-poes is de enige gast die wél te eten krijgt. Het is voor Domien de 3e keer in het huis, voor Frank (en de poes) is het de 1e keer. Natuurlijk worden de dj's ook vergezeld door nachtgasten, maar wie dat zijn wordt later pas bekendgemaakt.

Meer plaatjes

Het is de 1e keer dat er 2 in plaats van 3 dj’s in het Glazen Huis logeren. Domien vindt dat een voordeel, want hoe minder dj's hoe meer plaatjes hij zelf kan draaien. “We gaan meer radio maken dan ooit. Ik heb er zo ongelooflijk veel zin in”, aldus Domien.

Longontsteking

Dit jaar vragen 3FM en het Rode Kruis met Serious Request aandacht voor kinderen die onnodig sterven aan de gevolgen van een longontsteking. Elk jaar overlijden er meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Wereldwijd is dit de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van 5 jaar en jonger. Het doodt meer kinderen dan hiv en aids, malaria en mazelen bij elkaar opgeteld.

Wil jij je inzetten voor Serious Request? Ga naar de website van Serious Request.

LEES OOK:

De beste Huis, Tuin & Feestje-berichten gratis ontvangen op WhatsApp? Meld je nu aan!

VIDEO: Giel Beelen stopte onlangs als dj bij 3FM.

Bron: Serious Request, 3FM. Beeld: ANP

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden