null Beeld

Het internet gaat lós op photoshopblunder op deze cover – zie jij het?

Oprah en Reese Witherspoon stralen op de cover van de nieuwste 'Vanity Fair'. De wereldsterren trekken alle aandacht naar zich toe, om een hilarische reden. 

Faye Heijnis

Want eh, hóeveel benen heeft Reese op dit kiekje?

Sommigen oordelen dat het er sterk op lijkt dat de photoshoppers haar een 3e (!) been hebben aangemeten. Ja, zie jij het ook?

En da's nog niet alles. Naast Reese, lijkt er ook wat gesleuteld te zijn aan Oprah. Want eh, hóeveel handen heeft Oprah?

'Ik accepteer je 3e been'

Gelukkig zien zowel Oprah als Reese er de lol van in, en grappen er zelf ook op los:

Foutje, bedankt

Inmiddels heeft Vanity Fair zelf ook gereageerd. Nee, er is volgens het magazine geen sprake van een photoshopfail. Reese heeft géén 3 benen, verzekeren ze de wereld:

Wat betreft Oprah en haar 3 handen, geven ze de fout wél toe - op gevatte wijze:

Iedere ochtend even grinniken? Hang de foto's van Oprah en Reese dan op je koelkast. De fotomagneetjes maak je makkelijk zelf, en wel zó:

Robert De Niro

Om op het Hollywood-nummer van Vanity Fair te mogen prijken, is een hele eer. Oprah en Reese poseren naast grote namen als Robert De Niro, Nicole Kidman, Harrison Ford, Tom Hanks, Gal Gadot (Wonder Woman) en Jessica Chastain. Dat zou je door alle ophef over het 3e been en de 3e hand bíjna over het hoofd zien. ;-)

Misschien kunnen we bij dit soort photoshopdiscussies allemaal wel een brilletje gebruiken. Bekijk de Libelle-brillencollectie bij Eyelove:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden