Rik van de Westelaken Beeld Ruud Baan
Rik van de WestelakenBeeld Ruud Baan

Speculeren maar!

Het is begonnen: WIDM-fans speculeren over eerste hint in mysterieuze video

Eerder deze week verscheen een mysterieuze video op het Instagram-account van Wie is de Mol?. Hierin werd opvallend nieuws aangekondigd. Maar ook de video zelf bevat de nodige hints.

Eva BredaRuud Baan

In de mysterieuze video is alleen een masker te zien, met daarbij de tekst: “De mol ontmaskeren? Nog 48 uur...” Verder werden de fans aangeraden om afgelopen zaterdag om 20.30 uur naar de livestream op wieisdemol.nl/live te kijken.

Achteraf bleek dat zaterdagavond om half negen de elf kandidaten zich voorstelden op Instagram. Ook vertelden zij waarom zij níet de mol zouden zijn.

Hint

De kijkers gaan los op de elf potentiële mollen. Maar er is nog iets waar WIDM-fans maar over blijven speculeren. Het masker dat op de achtergrond van de video te zien is, zou mogelijk een hint kunnen zijn.

Venetië of Finland

Volgens sommigen komt het masker uit Venetië. Zou dat betekenen dat het komende Wie is de mol?-seizoen zich afspeelt in die stad? Anderen zeggen juist dat het een masker is uit de videoclip van de Finse zangeres Tarja. Zij geloven dan ook dat het seizoen zich in dat land afspeelt.

Een Venetiaans masker dat gedragen wordt tijdens de Italiaanse carnavalsviering Mardi Gras. Beeld Getty Images/iStockphoto
Een Venetiaans masker dat gedragen wordt tijdens de Italiaanse carnavalsviering Mardi Gras.Beeld Getty Images/iStockphoto

De ogen

Daarbij wordt er gespeculeerd over wie het masker draagt. De ogen van de maskerdrager zijn namelijk een beetje te zien. Als we onderstaande foto moeten geloven, zou het wel eens Kim-Lian van der Meij kunnen zijn. Wat denk jij?

Om erachter te komen hoe de vork in de steel zit, moeten we helaas nog even wachten. Vanaf januari is het nieuwe seizoen van Wie is de mol? te zien.

Bron: RTL Boulevard.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden