null Beeld

Hetty en boer Geert nog altijd “heel gelukkig met elkaar”

"Na maanden van hectiek en mediagekte is de rust gelukkig weer enigszins terug gekeerd!" Zo begint Hetty, die door boer Geert werd gekozen tot zijn vrouw, haar brief aan de andere gekozen vrouwen uit het programma. De afgelopen weken schreven de 4 elkaar brieven op de site van de KRO.

"Ook ik, moet net als jullie, nog steeds wennen om nu bekende Nederlander te zijn! In het begin word er naar je gezwaaid en dan denk je, die mensen ken ik niet", schrijft ze. "Al snel is het van, och ja, iedereen kent mij natuurlijk! Maar het is ook wel leuk de reacties die je soms krijgt! Bijna alle reacties zijn leuk en positief!"

Regelen

Hetty's leven is ingrijpend anders geworden, vertelt ze. "Ik ben continu bezig met het plannen en regelen om zoveel mogelijk naar Geert te gaan. Ik rijd iedere week naar Geert en doe daar van alles in huis. Nog een paar weken en dan komen de aardbeien en ga ik mee plukken! Het is nu al een prachtig gezicht om al die bloesem te zien!"

Persiflages

Haar Geert was afgelopen jaar de meest besproken boer door zijn soms wat ongelukkige, maar goedbedoelde, uitspraken over de vrouwen die bij hem op bezoek waren. Meerdere Lucky TV's gingen over hem, en ook de TV Kantine persifleerde hem enkele malen.

Genieten

Hetty benadrukt dat er veel gebeurd is sinds het seizoen op tv voorbij is. "Wat kan je leven in een korte tijd veranderen! Vanaf de dag dat ik bij Geert zijn boerderij naar binnen stapte, tot nu is er zoveel gebeurd! Maar wel heel leuk allemaal. Ik geniet van alles en vooral van Geert :). We zijn heel gelukkig met elkaar." Lees hier haar hele brief.

null Beeld

Texel

Vorige week schreef Rianne dat zij en Jan ook nog steeds erg gelukkig zijn met elkaar. Ook zij schrijft dat de rust weer een beetje terug is. Inmiddels staat haar huis te koop. "Wat jullie vast wel uit bovenstaande opmaken is dat de plannen van het samenwonen voor Jan en mij toch wel dichtbij gaat komen. Binnen een paar maanden hoop ik mij toch wel op Texel te hebben gevestigd."

Ombouwen

Rianne kan zich helemaal vinden in de toekomstplannen van Jan. "De lammetjesstal wil hij bijvoorbeeld uiteindelijk helemaal gaan ombouwen tot boerderijwinkel plus een soort van boerderij met lammetjes, konijnen, geiten en kippen etc. Wij zien het helemaal zitten dat ik dat stukje dan uiteindelijk helemaal onder mijn hoede ga nemen." Lees hier Riannes hele brief.

null Beeld

Billen bloot

Ook Esther, die door Bertie gekozen werd, schreef de ander vrouwen een brief. "Wat hebben we een lange weg afgelegd met z'n allen... We hebben een hoop meegemaakt de afgelopen zeven maanden. Als ik naar mijzelf kijk, van het moment dat ik met mijn billen bloot ging voor heel Nederland tot nu… Het was een rollercoaster van heb ik jouw daar." Esther schrijft over de dj-carrière van Bertie. "Ik vind het te gek! En ik zie en hoor dat het bij het publiek ook in de smaak valt."

Wennen

Ook schrijft ze dat ze geen ambitie heeft om boerin te worden. "Op de boerderij help ik niet mee, dat is echt Bertie haar ding." Toch is het meedoen aan een televisieprogramma wel ingrijpend geweest. "Ook al ben ik mezelf gebleven: mensen zien me toch als een BN’er, en dat is behoorlijk wennen." Lees Esthers brief hier.

Bekijk de 7 leukste persiflages van Boer zoekt vrouw. Klik hier.

Bron: KRO. Beeld: KRO, Hans-Peter van Velthoven

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden