null Beeld

Hij wilde op de peuterschool al met haar trouwen: 20 jaar later is het zover

Iedereen die ook niet genoeg kan krijgen van romantische liefdesverhalen opgelet: dit is er eentje waar we heel gelukkig van worden. Het is het verhaal van Laura Scheel en Matt Grodsky die op de peuterschool al smoorverliefd op elkaar waren. 

Susan Dalstra

Matt wist toen het al zeker: hij zou met Laura trouwen. Nou roepen peuters natuurlijk wel meer dingen, maar Matt hield zijn woord. Op de Facebookpagina The way we met vertelt hij dat een van zijn eerste herinneringen is hoe hij opstond in de peuterklas en zijn liefde aan Laura verklaarde. "Als kind was ik al betoverd door Laura en dat ben ik nog steeds."

Piñata

Matt probeerde als peuter al indruk op haar te maken. "Alle kinderen waren toen gek op The Lion King en we speelden alles na op het speelplein. Tijdens een Mexicaans feestje op school probeerde ik indruk op haar te maken door een piñata kapot te slaan. Ik was het enige kind die dat voor elkaar kreeg en zo had ik haar aandacht", schrijft hij.

Koppelen

Uiteindelijk gingen de twee tortelduifjes naar een andere basisschool en verloren ze elkaar uit het oog. Tót ze naar de middelbare school gingen en Laura Matts naam zag staan in de telefoon van een gezamenlijke vriend. De vriend wilde de twee aan elkaar koppelen, maar Laura was voorzichtig. "Maar toen stuurde hij me een berichtje en pikten we meteen de draad op", vertelt ze.

Meegelokt

Binnen twee weken hadden ze dikke verkering. Ze gingen naar andere scholen en studeerden zelfs in verschillende staten, maar bleven desondanks altijd samen. In mei 2015 kwam Matt zijn peuter-belofte na en vroeg hij Laura ten huwelijk op de peuterschool waar ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Zij werd meegelokt met het smoesje dat ze zouden gaan picknicken om het laatste jaar college te vieren.

Ring

"De hele autorit bleef ze vragen waarom ik zo nerveus deed. Ik bleef in mijn zak voelen of de ring er nog wel zat. Toen ik op m'n knie ging, kwam mijn broer om foto's te maken. Laura was geschokt. Ik hield mijn verhaal waarom ik met haar wilde trouwen en zei ze 'ja' - pfew!"

De twee trouwden in december 2016 en bewezen daarmee dat sprookjes nog echt bestaan.

Bron: Huffington Post. Beeld: Instagram.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden