null Beeld

Hoe is het nu met Hans en Karin uit ‘Ik Vertrek’?

Zaterdagavond was in 'Ik Vertrek' te zien dat Hans en Karin (beide 47) Capelle aan den IJssel inwisselden voor het zonnige Bonaire. Hoe gaat het nu met hun?

Coks Donders

Schadevergoeding

Wanneer Hans een schadevergoeding krijgt wegens buitensporig politiegeweld, besluit hij samen met zijn vrouw een mini-adventuregolfbaan op Bonaire te openen.

Maar het sympathieke stel loopt tegen een boel problemen aan. Het is nog niet zo makkelijk om een fijn stuk grond op Bonaire te vinden, vooral nadat blijkt dat Bonaire voor een deel bestaat uit beschermd natuurgebied.

Ruim een jaar later

Na 15 maanden op het eiland is er nog steeds geen grond voor de mini-adventuregolfbaan beschikbaar en Hans en Karin kunnen op dat moment ook nog steeds naar hun vergunning fluiten.

"We namen ook wel het risico dat het misschien helemaal niet mag en dat ze daar niet zitten te wachten op een minigolf," vertelt het koppel nu.

Gelukkig zijn Hans en Karin rasoptimisten en twitterend Nederland is dol op het stel, dat elkaar continu liefkozend 'scheet' noemt:

Na regen komt...

Want gelukkig kwam het toch allemaal op z'n pootjes terecht, ondanks de tegenslagen. Hans en Karin: "Het zoeken naar grond viel ons zo tegen. Te duur of het mocht niet op bepaalde plekken, maar we zijn zo dankbaar dat we nu een mooi stuk grond van 2700 vierkante meter in erfpacht hebben gekregen. Op dit moment zijn we druk met de bouw van het huis en gaan we hopelijk over twee weken met de aanleg van de golfbaan beginnen."

Bijna open

Als alles volgens schema blijft lopen, dan gaat de mini-adventuregolfbaan van Hans en Karin eind februari, begin maart open. Tenminste ... Als die vergunning nu eindelijk komt.

Het koppel wil zich graag gaan richten op kinderfeestjes. Hans en Karin willen pannenkoeken gaan bakken, een kinderspeeltuin bouwen en twee jacuzzi's plaatsen.

Goed nieuws

Benieuwd hoe dit af gaat lopen? Hans en Karin komen volgend seizoen terug in 'Ik Vertrek'! Hoe leuk is dat?

Ook een Bonaire-avontuur in de planning? Dit zijn de mooiste badpakken.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AvroTros. Beeld: Facebook.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden