null Beeld

Horoscoop: de Tweelingen kan zichzelf overtreffen

De Tweelingen kan zichzelf in deze periode overtreffen en de Ram heeft een rustige week.

Online redactie Libelle

Van 30 mei tot en met 5 juni 2016

Tweelingen

21-5 t/m 21-6

Is er iets wat u al langere tijd wilde doen? Iets waar u maar niet aan toekomt of (nog) niet durft? De Tweelingen kan zichzelf in deze periode overtreffen. Probeer er geen druk op te leggen en zo ontspannen mogelijk te blijven. Met deze houding valt er veel te bereiken.

Waterman

20-1 t/m 18-2

De Waterman heeft deze week weinigzitvlees. Een voltijdbaan achter de computer is maar moeilijk vol te houden. Mocht u bezigheden hebben waardoor u eropuit moet, dan komt het wel goed deze week. Kijk eens of het deze dagen lukt om afwisseling in het werk te creëren.

Vissen

19-2 t/m 20-3

Niet alle doelen die de Vissen zichzelf stelt, zijn haalbaar. Toch gaat u er in deze tijd van uit dat alles maakbaar zou moeten zijn. Daardoor lukt veel, maar niet alles. Het is deze week de kunst om vooral oog te hebben voor wat wel lukt. Blijf dus niet te lang ontevreden over wat niet lukt.

Ram

21-3 t/m 20-4

De meeste Rammen zijn actief en energiek. Meestal bent u druk bezig. Dit is een week waarin dat niet hoeft. Dat voelt onwennig en kan gepaard gaan met schuldgevoel. Onzin! Dit is bij uitstek de tijd waarin de Ram zich kan opladen, want over een tijdje breekt er vanzelf weer een drukke periode aan.

Stier

21-4 t/m 20-5

Sommige mensen doen net of ze het altijd beter weten. Heel irritant, want natuurlijk weet ú het beter. De vraag is: wie is het meest eigenwijs? De Stier kan koppig aan zijn eigen mening vasthouden. Kijk eens of het deze week lukt om naar anderen te luisteren en uw eigen mening eens ter discussie te stellen.

Kreeft

22-6 t/m 22-7

Mogelijk krijgt de Kreeft een tweede kans. Misschien wilde u eerder iets doen en mislukte het. Of lukte het niet om ergens binnen te komen. Probeer het deze week eens opnieuw, dit keer met een fikse dosis zelfvertrouwen. Wedden dat het nu wel lukt? Een kwestie van doen dus!

Leeuw

23-7 t/m 22-8

Zeg niet te snel ja op verzoeken van mensen. Sterker nog, vraag eens iets terug. En als mensen dat niet willen, jammer voor hen. De Leeuw is hartelijk en genereus, maar er zijn grenzen, en die moeten weer duidelijk worden. Wees dus vooral assertief en bijt van u af.

Maagd

23-8 t/m 22-9

Zijn er zaken die u wilt aanschaffen? Ga niet over één nacht ijs. De Maagd kan het geld goed besteden, deze week. Zelfs bij een impulsieve aankoop is een meevallertje mogelijk. Doe vooraf gewoon grondig onderzoek. De tijd die het kost, wordt ruimschoots vergoed.

Weegschaal

23-9 t/m 22-10

Het humeur van de Weegschaal is wisselend deze week. Het ene moment bent u niet te genieten, dan euforisch van geluk. Voor de mensen in uw omgeving kan dat verwarrend zijn. Zelf vindt u uw gedrag volkomen logisch, maar houd er rekening mee dat anderen u af en toe even niet begrijpen.

Schorpioen

23-10 t/m 21-11

De Schorpioen wil deze week maar één ding: zichzelf op de kaart zetten. U wilt dat andere mensen erkennen hoe goed en belangrijk u bent. Dat zal waarschijnlijk niet lukken door het af te dwingen. Laat uw acties voor zich spreken. Dan komen het respect en de waardering vanzelf.

Boogschutter

22-11 t/m 20-12

Een vast ritme wordt deze week lastig voor de Boogschutter. Het ene moment barst u van de energie, het andere moment bent u niet vooruit te branden en blijft het werk liggen. Probeer eens een weekje alles aan de kant te schuiven en vrij te zijn om helemaal zelf het ritme te bepalen.

Steenbok

21-12 t/m 19-1

Hoe actiever de Steenbok, hoe prettiger. Hoe meer u met competitie te maken hebt, hoe beter dat ook voor u uitpakt. Deze week is er een kans om te scoren, maar dan moet u zich wel uitgedaagd voelen. Anders is de inspiratie ver te zoeken. Benader vooral mensen die energie geven.

Voorspellingen door astroloog Renée Maas

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden