null Beeld

Horoscoop: Een week vol nieuwe kansen voor de Ram

De Ram krijgt een week vol nieuwe kansen en voor de Boogschutter is het een tijd van misverstanden.

online redactie Libelle Daily

Horoscoop van 11 tot en met 17 april 2016.

Ram

21-3 t/m 20-4

Een week vol nieuwe kansen! Sommige Rammen zouden wel eens verliefd kunnen worden, andere kunnen ontdekken wat ze nu écht graag willen doen met hun leven. Een leuke en opwindende tijd dus. Geniet gerust van al dat geluk, maar vergeet ook niet om bepaalde mensen genoeg aandacht te geven, want zij kunnen het goed gebruiken.

Stier

21-4 t/m 20-5

Nog even geduld en de tijd van de Stier breekt aan. Dat is nu al voelbaar. Veel dingen verlopen naar wens en verlangens worden onverwachts vervuld. Heel fijn allemaal, maar probeer niet te hard van stapel te lopen of hebberig te worden, want dat werkt averechts. Gewoon rustig blijven en blij zijn met alles wat goed gaat.

Tweelingen

21-5 t/m 21-6

Dit zou een prima tijd kunnen zijn om serieus werk van een hobby te maken. Veel Tweelingen zijn multitalenten en vooral degenen die graag dansen, toneelspelen of schrijven hebben een goede kans om daar meer mee te bereiken. Toch maar eens auditie doen of aankloppen bij een uitgever? Misschien lukt het zelfs om van een hobby uw beroep te maken.

Kreeft

22-6 t/m 22-7

Het wordt gezellig druk deze week. Grote kans dat het bij de Kreeft thuis een zoete inval is, maar het is ook mogelijk dat iedereen op het werk een praatje komt maken en er maar weinig van werken komt. Probeer de hoogstnoodzakelijke dingen wel af te krijgen, maar geniet verder vooral van alle aandacht en gezelligheid.

Leeuw

23-7 t/m 22-8

De Leeuw die een relatie heeft, kan deze week wellicht proberen om wat extra tijd voor de ander vrij te maken. Dat is niet alleen prettig, maar misschien zelfs wel nodig. Anders bent u er straks voor iedereen, behalve voor degene die er het meest toe doet. De Leeuw gaat een mooie week tegemoet. Een beetje egoïstisch zijn is geoorloofd om daar optimaal van te genieten.

Maagd

23-8 t/m 22-9

Dit kan een goede tijd zijn om de financiën op orde te maken. Ga er eens rustig voor zitten, want dit is hét moment om overzicht te krijgen - en zelfs om dingen te snappen die ingewikkeld zijn. Misschien kan er wel wat bezuinigd worden, of kan er geld terug gevorderd worden. Met een beetje geluk blijft er zelfs iets extra's over.

Weegschaal

23-9 t/m 22-10

Ook deze week kan het humeur van de Weegschaal te wensen overlaten. Mensen die u normaal gesproken graag mag, werken nu op de zenuwen. Gelukkig klaart de lucht een beetje naarmate de week vordert en verlopen contacten weer stukken beter. Sla daar trouwens niet in door: ineens weglopen met mensen die u normaal niet ziet zitten, is ook weer niet nodig.

Schorpioen

23-10 t/m 21-11

Aan het begin van de week voelt de Schorpioen zich niet zo lekker. Misschien een griepje, algehele malaise of een dipje. Naarmate de week vordert gaat u zich beter, sterker en energieker voelen. Niet alleen fysiek, ook mentaal gaat het de goede kant op en bent u overal tegen opgewassen.

Boogschutter

22-11 t/m 20-12

Een tijd van misverstanden; soms zijn de bedoelingen van anderen deze week onbegrijpelijk. Na een onnodig verontwaardigde reactie moeten dan weer excuses worden aangeboden. De Boogschutter is wel vaker een opgewonden standje. Probeer in elk geval mensen niet te beledigen en tel eerst even tot tien.

Steenbok

21-12 t/m 19-1

Het gaat deze week op en af voor de Steenbok. Er zijn momenten dat alles op rolletjes loopt en geen berg te hoog is, maar vervolgens kan weer ernstig getwijfeld worden aan eigen kunnen. Doe niet te veel tegelijk. Stap voor stap, dan breekt het lijntje niet. Op die manier lukt het om vertrouwen te houden in de goede afloop.

Waterman

20-1 t/m 18-2

Er kan wat kritiek komen deze week. Boos reageren is natuurlijk een optie, of kijk eens of er een zekere waarheid in schuilt. Niemand is perfect, iedereen kan fouten maken. De Waterman staat bekend om zijn vriendelijke welwillendheid. Houd deze eigenschap deze week in ere.

Vissen

19-2 t/m 20-3

Het blijft nog even een drukke tijd voor de Vissen. Dat is niet erg, maar probeer wel wat tijd in te lassen om tussendoor op te laden. Sterke punten deze week: onderhandelen en goed onder woorden brengen wat anderen bedoelen. Dat kan mooie dingen opleveren, dus maak er gebruik van.

Voorspellingen door astroloog Renée Maas

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden