null Beeld

Horoscoop: goed nieuws voor de Stier

De stier krijgt deze week goed nieuws en de Maagd kan deze week maar beter niet speculeren.

online redactie Libelle Daily

Van 18 tot en met 24 april 2016.

Stier

21-4 t/m 20-5

De Stier kan deze week zomaar goed nieuws krijgen. Het kan een bericht zijn waar u al een tijdje op wacht, maar het kan ook een volslagen verrassing zijn. In elk geval is het goed nieuws, dat bovendien aanzet tot actie. Deel het ook vooral met anderen, dat zou u in alle consternatie zomaar kunnen vergeten.

Tweelingen

21-5 t/m 21-6

Deze week kan de Tweelingen in contact komen met invloedrijke mensen die kunnen helpen om dingen voor elkaar te krijgen. Zeker in het midden van de week zijn anderen onder de indruk van uw kwaliteiten, zowel van uw kennis en kunde als van uw charme. Dat moet wat kunnen opleveren.

Kreeft

22-6 t/m 22-7

Dit is een goede tijd om vrijwilligerswerk te gaan doen, of om andere maatschappelijke activiteiten naast of buiten het werk om te ondernemen. De Kreeft heeft namelijk heel wat te bieden, al denkt ze soms van niet. Laat anderen daar nu eens zonder zelfcensuur van profiteren - en probeer wat minder bescheiden te zijn.

Leeuw

23-7 t/m 22-8

Ook deze week leent zich ervoor om tijd vrij te maken voor de liefde. De meeste Leeuwen hebben een romantische inslag, maar ze gaan soms zo op in de drukte van alledag dat ze te weinig aandacht besteden aan dit belangrijke aspect van het leven. Terwijl de liefde je juist sterker en energieker kan maken.

Maagd

23-8 t/m 22-9

Soms denkt de Maagd precies te weten wat mensen bedoelen of willen, maar in de praktijk zit ze er soms behoorlijk naast. Zeker deze week. Hoewel zaken analyseren zeker een talent is, lukt dat deze week minder goed met de emoties van anderen. Ga liever niet speculeren, maar vraag gewoon wat mensen voelen.

Weegschaal

23-9 t/m 22-10

De kans bestaat dat de Weegschaal iemand tegenkomt die geweldig lijkt. Binnen de kortste keren loopt u weg met deze persoon. Toch kan het geen kwaad om kritisch, of in ieder geval objectief, te willen zien wat iedereen ziet. Daardoor voorkomt u teleurstellingen later en maakt u zichzelf minder kwetsbaar.

Schorpioen

23-10 t/m 21-11

De Schorpioen is iemand die juist sterker wordt van tegenstand. Dat komt goed uit, want deze week gaat zeker niet alles van een leien dakje. Desondanks lukt het om tegen alle verwachtingen in zaken voor elkaar te krijgen. Dat komt door uw kracht, doorzettingsvermogen en moed.

Boogschutter

22-11 t/m 20-12

Als het aan de Boogschutter ligt, wordt er deze week niet gewerkt. De lente lokt, dus wat zou het heerlijk zijn om nu lekker naar buiten te gaan, de natuur in? Wie weet lukt het toch om er tussenuit te piepen. Even flink zuurstof happen, dat geeft energie zodat u daarna weer volle kracht vooruit kunt.

Steenbok

21-12 t/m 19-1

Deze week is de Steenbok constanter dan de vorige week, zowel wat humeur als wat energieniveau betreft. Dat is prettig voor iemand die zo van regelmaat houdt en waarschijnlijk last had van haar eigen wisselvalligheid. Nu de focus terug is, kunnen precies die dingen worden afgehandeld die belangrijk zijn.

Waterman

20-1 t/m 18-2

Het wordt een prettig drukke week voor de Waterman. Misschien lukt het niet om alles af te krijgen, maar het levert geen stress op en ook anderen laten zich ervan overtuigen dat de wereld niet vergaat als het schema moet worden aangepast. Hebt u een partner? Dan is het contact harmonieus en inspirerend.

Vissen

19-2 t/m 20-3

Het kan een idee zijn voor de Vissen om niet constant met een telefoon op zak te lopen. Dat voelt aanvankelijk misschien even onwennig, maar al gauw zal blijken dat het niet erg is om even niet bereikbaar te zijn. Sterker nog: het is soms een weldaad en geeft ruimte om over enkele zaken eens goed na te denken.

Ram

21-3 t/m 20-4

Deze week stapt de Ram af en toe met het verkeerde been uit bed, en snapt vervolgens zelf niet waarom ze zo kort aangebonden is. Gelukkig zijn er ook dagen dat u het zonnetje in huis bent. Kijk eens of het lukt om meer zelfbeheersing te tonen. Iets meer evenwicht is prettiger voor iedereen.

Voorspellingen door astroloog Renée Maas

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden