null Beeld

Huwelijk Frank en Rogier in zwaar weer: “Rogier is naast zijn schoenen gaan lopen”

Het huwelijk van tv-sterren Frank en Rogier kent pieken en dalen. Dat het momenteel niet zo goed gaat tussen de twee, laten ze weten in weekblad Privé

Tara Stokdijk

Het stel dat we kennen van Steenrijk, straatarm, Paleis voor een prikkie en Frank en Rogier checken in staat bekend als een komisch duo, maar nu valt er even niet zoveel te lachen.

Frank haalt uit

Frank en Rogier kampen namelijk met huwelijksproblemen en halen flink naar elkaar uit in het weekblad. Zo vertelt Frank over Rogier: "Rogier is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen. Rogiers houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen."

Opnamestop

Dit gedrag heeft er zelfs voor gezorgd dat de opnames van hun programma stilgelegd moesten worden, vertelt een woeste Frank. "Ik heb de afgelopen weken veel reacties op zijn gedrag op tv gehad. Er is mij meerdere malen gezegd dat ik niet zo over me heen moet laten lopen. De regisseur van ons programma heeft op zeker moment de opnamen zelfs stilgelegd om met Rogier over zijn houding te praten. Ook zij vond dat hij moest inbinden."

Boek

Rogier is op zijn beurt ook behoorlijk kwaad, maar hij wil zijn verhaal via een andere weg doen, laat hij weten. "Franks verhaal heeft ook een andere kant, maar ik ben er nog niet aan toe om alles te vertellen. Dat zal ik later doen, in een boek!"

Samen uit, niet samen thuis

De problemen in het huwelijk hebben er zelfs toe geleid dat het stel momenteel niet bij elkaar in huis woont. Frank zit in hun huis in Frankrijk, Rogier verblijft in Den Haag. Dat terwijl ze net als duo een driejarig contract bij RTL getekend hebben. Als dat maar goed gaat...

Dít is de bijzondere afspraak in de relatie van Frank en Rogier:

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Shownieuws. Beeld: RTL/Michel Schnater

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden