null Beeld

‘I can see your voice’-kijkers uiten kritiek op Marieke Elsinga: “Wie vervangt haar?”

Kun je aan iemands appearance zien of diegene kan zingen? Daar probeert het panel van het televisieprogramma I can see your voice antwoord op te krijgen.

Daphne Dorgelo

In het RTL 4-programma maakt een gastpanellid en diens meegenomen fan kans op 5000 euro door juist te raden wie van zes deelnemers kan zingen. De fan kiest uiteindelijk één favoriet, waarna ze op einde van de uitzending samen in duet gaan. Kan de zingende kandidaat geen zuivere noot zingen? Dan is het spel niet goed gespeeld en gaat het geld niet naar de fan, maar naar de ‘bedriegende’ zanger.

Romy Monteiro

Donderdagavond was het de beurt aan Romy Monteiro (28) en haar grote fan Lars (22) om de nachtegaaltjes van de valse kraaien te onderscheiden. Daarvoor krijgen ze advies van panelleden Jeroen van Koningsbrugge, Marieke Elsinga, Fred van Leer, Ronnie Flex en Samantha Steenwijk. En waar rapper Ronnie Flex - incluis zonnebril - het steeds aan het juiste eind had, was dat bij radio-dj Marieke Elsinga een ander geval.

Dat was al bij ronde één te merken. Het panel dacht zeker te weten dat kandidaat 4 en 5 goed konden zingen, maar Marieke vermoedde dat kandidaat 2 zeker niét kon zingen. Daar gingen Romy en Lars in mee. Dat bleek een hele slechte keuze te zijn; hij kon namelijk wél goed zingen. Het tweetal kon beter naar Ronnies tips luisteren die het wel degelijk goed inschatte.

#MolMarieke

'Benieuwd hoe erg Marieke er dit keer naast zit', klonk al een reactie op Twitter alvorens het programma van start ging. Na de eerste blunders van Marieke, stroomden de tweets binnen. 'Ik moet eens met haar naar een casino', grapt iemand. Een ander: 'Duidelijk, Marieke is de mol.'

Déjà vu

Een kleine déjà vu, want het was niet de eerste keer dat Marieke ernaast zat. Al weken domineert Marieke's inschattingsvermogen het platform. Sommigen dopen het programma zelfs, in combinatie met haar sterke aanwezigheid, om tot 'de Marieke show'.

Blingbling barista

Gelukkig voor fan Lars sloeg hij Marieke's advies tijdens de grande finale in de wind en luisterde hij naar Ronnie. Want hij wist zeker: deze zogenoemde ‘blingbling barista’ kon niet rappen. En dat klopte als een bus. Ronnie stond op, deed zijn jasje uit, zette zijn zonnebril af en sloeg zichzelf trots op de borst. Na het optreden kreeg niet alleen de ‘zanger’ applaus, maar ook Ronnie. Lars en Romy kozen als hun favoriet de zogenoemde ‘spirituele cruisezanger’, en hoera, die bleek inderdaad goed te kunnen zingen - terwijl Marieke daar eerder op de avond nog haar twijfels over had...

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: Twitter & RTL

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden