null Beeld

Ik kan niets met mijn dunne haar!

VrouwOnline.nl

John Beerens beantwoordt al jouw haarvragen.

Deze week: Mijn haar is te dun om lagen van te knippen, hoe krijg ik ze toch in model?

Hallo,

Ik ben Monique, ik heb lang haar en dringend advies nodig. Als ik het in laagjes knip worden ze namelijk veel te dun.

Ik heb helaas geen dik haar, maar ik wil het ook niet kort laten knippen omdat ik er verder niet zo veel mee kan. Ook heb ik niet iedere dag tijd om mijn haar mooi in model te brengen en moet ik ze vaak opsteken of in een staart binden. En als ik ze ‘s avonds een keer wel mooi geföhnd heb, zie je daar de volgende dag niets meer van! Welk model zou voor mijn dunne haar dan het beste zijn?

Bij voorbaat dank.

Hoi Monique,

Het is natuurlijk moeilijk een passend advies te geven als ik je haar niet kan zien of voelen, maar wat ik uit je verhaal opmaak, is dat je een ander model zou willen hebben, maar niet van je lange lokken af wilt omdat het dan te dun wordt. Voor jou is het misschien een oplossing om toch enkele lagen aan te brengen aan de voorzijde van het gezicht, maar de lengte aan de achterkant te behouden. Zo haal je het model meer naar voren en door de lagen aan de voorkant zal het haar minder geneigd zijn slap te vallen en eerder opveren. Zo is er minder tijd nodig om je haar in model te brengen.

Succes, ik hoop je zo toch enigszins geholpen te hebben.

Met vriendelijke groet,

John

Heb jij ook een vraag over je haar? Stuur je vraag en adres naar beauty@vrouwonline.nl.

Kom jij in de vraag van de week? Dan maak je kans op een van de mooie beautyprijzen van John Beerens.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden